Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BONEŠTAJU NAPRAVLJENA VELIKA ŠTETA NA KOLIMA

Deniju bivša razlupala auto!

Autor: I. Gajić | 29.11.2014 - 08:55:00h | Komentara: 0

Deni Boneštaj osetio je početkom ove nedelje šta znači bes ostavljene devojke! Naime, pevač je nastupao u jednom lokalu, gde se kao gost pojavila devojka sa kojom je bio nekoliko meseci. sve bi bilo u najboljem redu da Deni nije odbio njen predlog da ponovo budu zajedno, a kada ga je videla kako razmenjuje broj sa drugom devojkom, razlupala je njegov automobil i ključevima izgrebala karoseriju.

Veoma se iznervirao: Deni Boneštaj

Veoma se iznervirao: Deni Boneštaj

- Veče je super krenulo. Baš je bilo puno i veselo u lokalu. U jednom trenutku se pojavila Denijeva bivša devojka sa drugaricama i zauzela jedno od centralnih mesta u lokalu. On je sasvim normalno u pauzi prišao i pozdravio se sa njom jer su ostali u dobrim odnosima posle raskida. Međutim, kako je veče odmicalo, bivša devojka je sve više potezala za alkoholom, pa je počela naočigled gostiju da mu se nabacuje i muva ga.

Iako joj je objasnio da nije ni vreme ni mesto za takve stvari jer je na poslu, devojka nije mogla da se obuzda, zbog čega je Boneštaj počeo da je kulira. Negde oko ponoći, u lokalu se pojavila grupa devojaka koja je sela tik uz binu. Posle nekoliko pesama, jedna od devojaka je poljubila Denija u obraz i dala mu ceduljicu na kojoj je bio napisan broj telefona i nekoliko muzičih želja. Kada je to videla pevačeva bivša, izašla je iz lokala, sela u automobil i nekoliko puta se zakucala u Denijev auto.

Bivša devojka mu je zbog ljubomore slupala auto

Bivša devojka mu je zbog ljubomore slupala auto

Ni to joj nije bilo dovoljno, pa je ključevima izgrebala vrata automobila i haubu. Za to vreme, Deni nije ni slutio šta se dešava. Tek posle pola sata, devojka mu je poslala SMS: „Videćeš jedno lepo iznenađenje na kolima, čisto da znaš od koga je poklon. Mene niko ne zaje*ava.“ Pevaču je odmah bilo jasno da je nešto uradila sa autom i izleteo je napolje, a imao je šta i da vidi - izjavio nam je izvor koji se te večeri zatekao u lokalu i koji nam je dao fotografije automobila.

- Do sada mi se svašta dešavalo, ali da mi bivša devojka razlupa auto, e to nisam mogao ni da pretpostavim. Baš sam se iznervirao, ali šta da se radi. Video sam šta je uradila, vratio se, popio jednu rakiju i nastavio da pevam. Publika koja je došla da me sluša ne mora da trpi i nije kriva što sam pravio pogrešne izbore i kačio se sa budalama - rekao nam je Deni.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP