Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UČESNIK MUZIČKOG ŠOUA MATEJA VUKAŠINOVIĆ (14) ZA ALO! OTKRIVA:

Devojčice me jure otkad sam „Pinkova“ zvezdica

Autor: Dragana Tripić | 14.01.2015 - 09:00:00h | Komentara: 13

Mateja Vukašinović postao je nova tinejdžerska zvezda čim se pojavio u prestižnom takmičenju „Pinkove zvezdice“. Od tada se njegov život potpuno promenio jer ga obožavateljke opasedaju, pa je s razlogom dobio nadimak srpski Džastin Biber.

Mateja Vukašinović

Mateja Vukašinović | Foto: Miloš Perić

U svom prvom intervjuu za „Alo!“, ovaj četrnaestogodišnji dečak, koji pohađa osmi razred Osnovne škole „Vlada Aksentijević“, priznaje da mu popularnost prija, ali tvrdi da se nimalo nije promenio, te da su mu prioriteti obrazovanje i ulazak u finale muzičkog takmičenja.


- Muzikom se bavim od svoje osme godine, ali ni slutio nisam da ću postati ovoliko popularan. Iako sam nastupao i takmičio se na festivaliu „Čarolija“, tek sada, u toku učešća u „Pinkovim zvezdicama“, postao sam svestan da me publika voli, pogotovo devojčice, sve ovo me vrlo zabavlja i, naravno, prija mi - kaže Mateja.

Dečji koncert na Trgu republike

Dečji koncert na Trgu republike | Foto: Miloš Perić


- S obzirom na to da je žiri zadovoljan mojom interpretacijom, ponosan sam na to i uvažavam sve njihove kritike, koje su uvek dobronamerne. Ipak, najviše slušam savete Leontine Vukomanović jer nju poznajem otkad sam počeo da se bavim pevanjem. U ovom trenutku, prioriteti su mi škola i pevanje, kao i ulazak u finale „Pinkovih zvezdica“ jer mi je to stvarno velika želja - objašnjava budući pevač i opisuje kako su mu obožavateljke čestitale rođendan.

- Ono što ću zauvek pamtiti u vezi sa mojim obožavateljkama je to što su me pre neki dan prijatno iznenadile. Naime, bio mi je rođendan i one su to nekako saznale, pa su mi ispred kuće ostavile poklone u vidu srca, plišanih igračaka i transparenata na kojim je pisalo: „Uz tebe smo, Mateja“, „Mateja do pobede“, „Mateja, volimo te“ - ispričao je Vukašinović sa osmehom za naš list.

„Pinkove“ zvezdice oduševile Beograđane


Dugoočekivano gostovanje „Pinkovih“ zvezdica na završnom koncertu na Trgu otvorenog srca, koji je održan na Trgu republike, juče je oduševilo mnogobrojne Beograđane. Među učesnicima su se pojavili Lena Stamenković iz Zaječara, Jovan Aleksić iz Podgorice, Miodrag Đokić iz Niša, Igor Lazarević iz Smedereva, Mateja Vukašinović i Dunja Jeličić iz Beograda.

Poslednji komentari
  • Kralj Vreme: 14.01.2015 10:33h

    Antipatican je maksimalno.

  • kizoni Vreme: 14.01.2015 14:16h

    Čitalac koji se potpisao kao "Kralj"nema veze sa vezom.Mali Mateja je jako simpatičan,lepo peva....nije ni čudo što ga devojčice obožavaju

  • psiholog Vreme: 14.01.2015 14:54h

    TREBA ZABRANITI UČEŠĆE MLAĐIMA OD 18 GODINA!!!!!

  • Worm Vreme: 14.01.2015 15:33h

    lma glavu za dva broja vecu. Sta tu ima lepo?

  • anci Vreme: 17.01.2015 17:30h

    Mateja je savrsen,ko misli suprotno nek zaobidje ovo!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP