Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZDRAVKO ODRŽAO KONCERT U BUDVI

Devojke obasipale Čolu ružama!

Autor: B. R. | 26.08.2014 - 10:30:00h | Komentara: 0

Muzička legenda Zdravko Čolić potvrdio je po ko zna koji put da je miljenik ženske publike, te su ga na koncertu koji je održao u najvećoj diskoteci u Budvi devojke obasipale ružama, đuskale na šanku, skidale majce, u čemu su ih pratili i muškarci.

U potpunom transu devojke su na binu bacale ruže, što je posebno dirnulo Čolića, koji ih je  sačuvao i na kraju nastupa odneo u

U potpunom transu devojke su na binu bacale ruže, što je posebno dirnulo Čolića, koji ih je sačuvao i na kraju nastupa odneo u bekstejdž

Potpuno pozitivno ludilo zavaladalo je crnogorskim klubom kada je Čola izašao na binu i zapevao „Produži daje“. Vrisak nekoliko hiljada posetilaca i gromoglasan aplauz samo su najavili dobar provod, dok je Zdravko pevao i više od planiranog vremena.

A i kako bi odoleo, kada su devojke sve vreme igrale, pevajući uglas sa njim „Živiš u oblacima“, „Ej draga, draga“, „Krasiva“, „Esma“, „Okano“ i mnoge druge hitove, dok su se u jednom trenutku čak popele i na šank, koji se prostire dužinom diskoteke.

Žene ga obožavaju: Zdravko Čolić

Žene ga obožavaju: Zdravko Čolić

Kada je postalo vruće, što od Čole, što od alkohola, mnoge pripadnice lepšeg pola u potpunom transu skinule su majice kako bi se rashladile, dok su momci istog trenutka bacili svoje košulje kako bi pokazali pločice na stomaku. Sve u svemu, Čola je i ovog puta ispraćen vriskom i poklonima žena koje su bacale na binu ruže i plišane mede, dok im se on zahvaljivao za divnu noć.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP