Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICI PRESELO ROĐENDANSKO SLAVLJE

Didi završila u bolnici nakon žurke

Autor: B. Radulović | 24.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 15

Pevačica Dijana Janković proslavila je preksinoć 27. rođendan glamuroznom žurkom na terasi svoje vile, nakon čega joj je zbog ujeda ose pozlilo, pa je završila u bolnici. Sve se odigralo oko pet časova ujutru, kada je nestrpljiva Didi počela da otvara skupocene poklone koje je dobila.

Od supruga dobila ogrlicu

Od supruga dobila ogrlicu | Foto: Milorad Milanković

- Dijana je osetila ujed insekta, ali nije znala da je alergična, a tek kada je otok počeo jako da je peče, osetila je da ne može da udahne, zbog čega je suprug Daniel odvezao u Hitnu pomoć. Na sreću, čim je primila injekciju, bilo joj je bolje, pa je juče ujutru puštena kući - kaže naš izvor blizak pevačici i dizajnerki koja je u društvu brojnih prijatelja i saradnika proslavila rođendan, a najvredniji poklon, “kartije” ogrlicu od roze zlata sa dijamantima, dobila je od supruga Daniela Rokvića.

Lekari su joj  odmah pomogli:  Dijana

Lekari su joj odmah pomogli: Dijana | Foto: Milorad Milanković


- Presrećna sam žena. Imam muža, koga obožavam i koji me obožava, profesionalno sam ostvarena, pomeram standarde u video-produkciji na Balkanu i pored svega toga vodim kompaniju koja ima predstavništa širom Evrope. Jedino što potajno priželjkujem je da se u narednom periodu ostvarim kao majka - otkriva Didi rođendansku želju.

Glamuroznom partiju prisustvovao je samo odabran krug ljudi i niko ko nije bio na spisku nije mogao da uđe od obezbeđenja koje je stajalo na ulazu u vilu. Dvorište i kuća bili su ukrašeni sa 200 balona, koji su na sebi imali Dijanine inicijale, dok su zvanice ispijale šampanjac, a još jedno vino je na dan rođendana stiglo privatnim avionom iz Madrida. Rođendanska torta, čiji je prečnik iznosio 60 centimetara, bila je posuta srcima, dok je u trenutku kad je zamišljala želju vatromet blesnuo na nebu iznad vile. Među gostima bile su voditeljka Snežana Dakić, pevačica Jovana Tipšin i mnogi drugi.
Poslednji komentari
  • andro Vreme: 24.07.2015 08:05h

    sta lik radi kad ima toliko para??? ali degutantno je se ovoliko hvalisati...ako vec vole paznju i reklamu,mogli bi kupiti nekoj zdravstvenoj ustanovi neki skup aparat koji ce ubrzati dijagnostiku i lecenje ljudima...

  • Beogradjanka Vreme: 24.07.2015 08:27h

    Jao, Boze, tesko nama........

  • Majce Vreme: 24.07.2015 10:35h

    Ne razumem, da li je ovo tekst o tome kako joj je pozlilo od ujeda ose ili o skupocenoj ogrlici, uspenom muzu, interplanetarnoj svemirskoj firmi koju vodi junakinja ove price,dijamantima i vinima iz limitiranih serija koje specijalnim avionima slecu na proslavu rodjendana i isporucuju flasu vina slavljenici ,jer ni jedno drugo nije dovoljno dobro za takvu gospodu. Jos samo neka slika iz garderobera nedostaje, ali dobro desavaju se propusti svakome pa i doticnoj dami.

  • bakicaaa Vreme: 24.07.2015 10:38h

    ...aaaa ovo mi je najbolje...torta je imala prečnik 60 cm...,vino stiglo privatnim avionom iz Madrida...koje preseravanje...i zamisli onda te zahebe jedna obična mala osa...i pokaže ti kako si ...čovječe malen ispd zvijezda...:)

  • duduludu Vreme: 24.07.2015 11:31h

    Koja katastrofa nasikira se,auuu koja komedija ovi su i tortu izmerili sto bi rekli nista gore nego kad se seljak popapuci!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP