Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VASPITANJE I DOBRI MANIRI SE NOSE IZ KUĆE

Dijana čisti za svojim psom!

Autor: Ekipa Alo! | 17.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Majka proslavljenog tenisera Novaka Đokovića Dijana pokazala je na koga svetski broj jedan ima dobre manire i na koga je tako skroman. Paparaco “Alo!” uslikao je Dijanu kako uživa na Crnogorskom primorju i kako za svojim maltezerom Tedijem prikuplja izmet koji je iskakio.

Dijana Đoković

Dijana Đoković

Iako bi, što bi naš narod rekao, mogla da uživa ko bubreg u loju i oko sebe ima bulumentu sluga, kućnih pomoćnica i šofera, Dijana je ostala obična žena bez obzira na novac i trofeje koje njen sin ima. Od jedne prosečne žene izdvaja je to što je majka Novaka Đokovića i što ima svoju jahtu, koju je dobila od sina na poklon.

Gospođa Đoković je jutro na usidrenoj jahti u Tivtu provela tako što je sebi skuvala kafu i uživala u pogledu na more. Kasnije je u opuštenoj šetnji sa svojim maltezerom Tedijem trčakarala plažom i šetala ga, a kada je njen ljubimac morao da obavi veliku nuždu, Dijana je bez ustezanja pokupila izmet.
Poput svih savesnih građana, Novakova mama je još jednom pokazala da se vaspitanje i dobri maniri nose iz kuće, što je projektovala na prvog tenisera sveta, čijem ponašanju se svi dive. Predveče se Dijana sredila i našla sa suprugom Srđanom, pa su sa prijateljima otišli na večeru.
Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 17.07.2015 07:28h

    ...ne znam što je tu neobično...žena čisti kakicu za svojim psom...to je za EU sasvim normalno i obvezatno...jedino na brdovitm Balkanu vijest za naslovnicu...

  • nikola Vreme: 17.07.2015 10:43h

    Ko je imao priliku da upozna gospodju Dijanu zna da se radi o velikom coveku, briznoj majci i strpljivoj supruzi!

  • babujka Vreme: 17.07.2015 12:31h

    Zena koja zna red iako je bogata nije se uzdigla vec i dalje ostala skromna i fina zena.

  • Kosarah Vreme: 17.07.2015 12:43h

    Primer širenja jednog sistema vrednosti na koji možemo samo da budemo ponosni, da ga primenjujemo i da tome učimo i decu. Ovakvi primeri mi daju optimizam za dalji život u Srbiji. Za razliku od secikesa političara i starlet.

  • Milena Vreme: 18.07.2015 21:33h

    "... uslikao je Dijanu kako uživa na Crnogorskom primorju i kako za svojim maltezerom Tedijem prikuplja izmet koji je iskakio." U ovoj sklepanoj rečenici sve vrvi od gluposti - pričati o uživanju i izmetu jedno za drugim je besmislica za sebe, a onda rečenicu završiti objašnjenjem da se izmet iskaki je bonus glupost!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP