Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HUMANA

Dijana Janković donirala pun kamion hrane!

Autor: E. A. | 20.05.2014 - 10:00:00h | Komentara: 2

Pop pevačica Dijana Janković juče je najugroženijima od poplave donirala pun kamion hrane. Ona i njen suprug Danijel Rokvić posetili su kvantašku pijacu u Beogradu, gde su kupili sve potrebne namirnice, a mlada pevačica se nije libila da sama tovari hranu u kamion.

Sve je sama iznosila

Sve je sama iznosila

- Potresena sam situacijom koja je zadesila moju zemlju i region. Ovo je najmanje što sam mogla da učinim za unesrećeni narod koji je preko noći ostao bez ičega. Sa suprugom sam dopremila pun kamion hrane i hleba. Nastaviću sa akcijima sve dok bude bilo potrebno i ovim putem apelujem na sve kolege da se uključe i pomognu - rekla je Dijana.

Poslednji komentari
  • Elada Vreme: 20.05.2014 10:34h

    Bravo . TO ISTO SE NE MOZE KAZATI I ZA GOSPODJU NEDU UKRADEN, U SUBOTU, 17.5.2014 JE DOTICNA PERSONA ODRZALA KONCERT U SLOVENIJI, KOD KOPRA. VESELILA SE, BAS JE BILO BRIGA ZA LJUDE KOJI SU SE TOG TRENUTKA DAVILI U BUJICAMA REKA. MOZDA JE GOSPODJA USPUT SVRATILA U IMOTSKI, DA VIDI DA NJENIM ZELJACIMA SLUCAJNO NE FALI KOJA DLAKA SA GLAVE. NIJE TO PRVI PUT DA SE ONA, KAD IZADJE IZ SRBIJE, PREDSTAVLJA KAO PREDSTAVNICA "TOG DRUGOG" NJENOG NARODA KOJI JU JE SUTNUO IZ SVOJE SREDINE.

  • jola Vreme: 21.05.2014 20:19h

    Nek si ti uprtila 100kg kupusa sa kvantasa i slikala iz vise uglova kako bi se videla tvoja odevna kombinacija a iz drugog kako bi kombi bio pun. Bolje da si kupila 3 pakovanja pelena nego nesto sto nemaju na cemu spremati.Ali ovo je kabastije nego konzerve, bolje izgleda na fotkama...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP