Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDALOZNO PONAŠANJE DANIELA ROKVIĆA

Dijanin muž preti novinaru „Pinka“

Autor: | 10.08.2014 - 09:00:00h | Komentara: 20

Pevačica Dijana Rokvić izgleda ne može da se sama izbori sa životnim situacijama koje nosi javni posao, već suprug mora da je „štiti“, i to najgorim pretnjama i uvredama. Tako je bilo i u toku ječerašnjeg dana, kada je Ognjenu Nestoroviću, uredniku emisije „Premijera“ na Televiziji „Pink“, pretio na najgori mogući način jer je njegovu ženu u prilogu nazvao starletom.

Dijana i Daniel Rokvić

Dijana i Daniel Rokvić

- Moju suprugu si nazvao starletom i ko zna šta, misleći na prostitutku i ko zna šta. Ja ću ti lično j*bati krvavu majku, zapamti dobro. Nema mesta na svetu gde ćeš se sakriti od mene. Zapamti to - napisao je Rokvić u SMS-u poslatom Ognjenu.


Ognjen Nestorović

Ognjen Nestorović

Ove skandalozne pretnje urednik emisije „Premijera“ prijaviće policiji, a pevačica je imala neshvatljivo objašnjenje situacije.


SMS

SMS

- Mi podržavamo novinarsku slobodu i sa svim novinarima imamo divan odnos, međutim, ovo nije slobodno novinarstvo, ovo je kriminal, čim nekoga bez ikakvog razloga nazivate starletom i aludirate na prostitutku. Pozivam sve novinare da se distanciraju od novinara koji se ponašaju kao kriminalci ili rade za kriminalce. To je već treći put da me omalovažava, pretpostavljam da je plaćen za to. Niko njemu nije pretio, već samo mislimo da se treba boriti protiv takvih plaćenika. U ovom slučaju, ja sam nedužna, organizovana banda radi protiv mene - rekla je Dijana. Bez obzira na to što Dijani i njenom dragom ne odgovara kakvim imenima ih neko naziva, ovakvo ponašanje gospodina Rokvića ne sme da prođe nekažnjeno.

Poslednji komentari
  • Lele Vreme: 10.08.2014 09:32h

    Fin neki gospodin

  • Mila Vreme: 10.08.2014 09:41h

    Ha, ha....on mora da zna da je sama kriva sto je narod tako dozivljava i nijedne batine to nece promeniti.Mogla bi malo da sleti, za njeno dobro.

  • info Vreme: 10.08.2014 10:06h

    kakav lav strasan lav ....bas bih voleo meni to da kaze pa da se igramo zmurke... urazumi tu budalu koji si ozenio koja je totalno degutantana zajedno sa tobim

  • mix Vreme: 10.08.2014 12:21h

    pa nazvao je pravim imenom, nista ne boli vise od istine, to je to. slika i prilika nasih novih bogatasa, ovu trpaju na silu da naprave od nje zvjezu, sad i prijetnje, smijesno.

  • opasni Vreme: 10.08.2014 13:24h

    kakv lav strasam lav...bas bih voleo da se igram s"tobom opasni zmurke ...bolje bih bilo da tu ...znas ves sta?dovedes u red jer je stvarno degutantno izgleda...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP