Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LUDO ŽIVI, LUDO VOZI

Dinča zbog brze vožnje kažnjen sa 10.000 dinara!

Autor: S. A. | 27.09.2014 - 07:30:00h | Komentara: 5

Poznata zvezda „Granda“ Milan Dinčić Dinča kažnjen je sa 10.000 dinara zbog brze vožnje. Kako saznajemo, pevač je nedavno bio na rođendanu koleginice Andreane Čekić, a kada se sa proslave vraćao kući, vozio je brže nego što je dozvoljeno, te je zbog toga kažnjen. Kada ga je zaustavila policija, Dinča je pokušao šarmantno da se izvuče, ali gospoda u plavoj uniformi nisu želela da mu progledaju kroz prste.

Ludo živi, ludo vozi: Milan Dinčić Dinča

Ludo živi, ludo vozi: Milan Dinčić Dinča

- Dinča nije pio, pa je zato nekoliko kolega, koji su takođe bili sa njim na rođendanu, odvezao do njihovih domova. Milan je malo više stisao gas, i baš u tom momentu zaustavila ga je policija. Pokušao je da im objasni da žuri kući, jer rano ustaje, ali njih to nije zanimalo, pa je zato morao da plati kaznu koju su mu napisali u iznosu od 10.000 dinara - rekao nam je izvor blizak pevaču.

Poslednji komentari
  • B54 Vreme: 27.09.2014 10:27h

    A, čime se bavi pomenuti gospodin sa interesantnim nadimkom, ko je on ?

  • Драгомир Vreme: 27.09.2014 11:55h

    Динчо,синко мој,била ти је ,,слаба ракија,,?Да позовеш мене да те на суду заступам тај полуписмени саобраћајац не би имао шансе!Прво би морао да суд провери и докаже ,,ДА ЛИ ЈЕ БИО У СЛУЖБИ,,?Да суд докаже исправност скаламерије која је наводно мерила брзину?Онда се судија ,,притисне,, да МОРА да пресуди по НАРЕЂЕЊУ полицајца?Ма,бре,довољно је да сведоци потврде без страха да је било разговора ,,да се плати а да се не иде на суд,,?Моја тарифа је пиво од пола или сто грама кафе!У малом прсту имам лекове за марифетлуке полицајаца и јадника судија!СУДИЈА ОСЛОБОДИ ВОЗАЧА ЈЕР НЕМА ПРЕКРШАЈА И НЕКО МУ НАРЕДИ ДА ПОНИШТИ ПРЕСУДУ?Онда ту ја преузимам улогу тако што полицајац плаћа возачу да не би ишли поново на суд!

  • gica Vreme: 27.09.2014 12:53h

    ko je bre taj covek? polusvet

  • sima Vreme: 27.09.2014 16:10h

    pitajte sasu popovica, i zeljka mitrovica ko je taj covek. primer srpskoj omladini kako ne treba raditi, nego ziveti od postenog i stvaralackog rada. . samo taj put ce nam vratiti zemlju u normalno stanje. a dince , seke soraje , stanije, eme , rade, tu leba nema, samo ponor.

  • MZ Vreme: 27.09.2014 21:05h

    Šta bre lupate o dečku a nemate pojma o njemu. Momak je iz normalne porodice iz Grdelice, završio je državni fakultet, pošteno radi i pomaže roditelje, ne pije i ne puši. Da li je prekoračene brzine od 20-30km razlog da krene pljuvanje. Siguran sam da je dobar primer omladini.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP