Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLITIČARI SE OPUSTILI NA PROSLAVI

Dinkić krka, Antić i Dačić se dopisuju!

Autor: A. R. | 14.10.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Da i političari imaju prava na predah, pokazali su Mlađan Dinkić, Ivica Dačić i Aleksandar Antić na proslavi 20. rođendana Radija S, gde su se opustili i uživali u hrani, piću, ali se od svog telefona nisu odvajali. Naime, dok je Mlađa krkao hranu koja je bila na meniju, Ivica i Aleksandar su sve vreme kuckali poruke na svom mobilnom aparatu.

Diši, diši...

Diši, diši... | Foto: Jelena Vučetić

Mlađan Dinkić na proslavu je došao u pratnji prijatelja Dženana Lončarevića, a očigledno mu je na zabavi najzanimljivija bila hrana, jer ga je naš paparaco uhvatio baš u trenutku kada je zalogaj ubacivao u usta. Pored toga što je uživao u kulinarskim specijalitetima, Mlađa je ispijao i belo vino, koje mu je, sudeći po fotografijama, veoma prijalo.

Kucalo se, kucalo...

Kucalo se, kucalo... | Foto: Jelena Vučetić

 
Sa druge strane, Ivica Dačić i Aleksandar Antić su sve vreme bili zaposleni na svom telefonu. Tako su kuckali poruke, gledali slike, ali nam je ministar za saobraćaj pokazao da je uvek u toku kada su vesti u pitanju. Naš paparaco uhvatio je trenutak dok je Antić pažljivo studirao najaktuelnije vesti na jednom portalu, a ako je sudeći po sadržaju vesti, ministra i te kako zanima ljubavni život teniserke Ane Ivanović, jer je čitao informaciju o upoznavanju Bastijana Švajnštajgera sa roditeljima popularne teniserke.

Izgleda da su našim političarima smart telefoni od velike pomoći, jer im pomažu da u svakom trenutku budu upoznati sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji, pa i kada je ljubavni život naših zvezda u pitanju.

Čola i Aleksandra

Čola i Aleksandra | Foto: Jelena Vučetić

Čola i Aleksandra u ozbiljnom razgovoru!


Kolege Aleksandra Radović i Zdravko Čolić očigledno se dugo nisu videli, jer su susret na proslavi Radija S iskoristili da se dobro ispričaju. Naime, popularni pevači su nekoliko minuta zajedno sedeli i prisno razgovarali, a naš paparaco je uslikao trenutak dok Radovićeva šapuće nešto Čoliću. Inače, popularni pevač se nije dugo zadržavao na ovom slavlju, te je, nakon što se ispričao sa svojim kolegama, otišao kući.

Poslednji komentari
  • qwery Vreme: 14.10.2014 12:16h

    Dinkić treba da pokrka zatvor a ne klopu.....svi to znaju ,a što to nije tako ???.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP