Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDALOZNO

Divna Karleuša branila ćerku na Fejsbuku, Vidić i nju žestoko izvređao!

Autor: opera17.rs | 14.07.2014 - 20:30:00h | Komentara: 19

Divna Karleuša nije mogla nemo da posmatra kako Saša Vidić vređa njenu ćerku pa je ostavila komentar na status Jelene Maćić.

Divna i Jelena Karleuša

Divna i Jelena Karleuša | Foto: Nemanja Kostić

Poznata šminkerka Jelena Maćić objavila je post na svom Facebook profilu koji je posvetila pop divi Jeleni Karleuši i u nekoliko rečenica opisala jednu situaciju koja se desila u njenom domu.

Obratio se nadležnim organima: Saša Vidić

Opleo po celoj familiji Karleuša: Saša Vidić | Foto: Zoran Lončarević

Modni kreator Saša Vidić stavio je komentar na njen status i uputio Karleuši nekoliko uvreda, što nije promaklo Divni Karleuši.
Kao što bi svaka majka uradila, Divna je stala u odbranu svoje ćerke.
- Hajde Saša Vidić, još par komentara "ha-pu po JK", da odradiš to letovanje... I da,"modni stilisto", upoznala sam ribu s kojom si radio u fabrici u Hrvatskoj - napisala je Divna, nakon čega je Vidić odgovorio prilično žestoko.
- Gospođo zar sa toliko godina i kilograma jeftinog reality života i dalje imate snage... Ajde lepo nađi neko poljoprivredno dobro lepu štalu pa tamo se*i pošto u realnom životu si nula. Ćuti debela dok ja ne krenem prostakušo prljava, pa deci sisu drljavu pokazujes za crvenu ;))) ako nastaviš, uživaćeš. Pusa kravo prljavo i sise, koliko si gadna i debela ne mogu - napisao je Vidić, a neke rečenice su prilično nepovezane.

Divna Karleuša

Divna Karleuša | Foto: N. Marković

Divna mu nije odgovorila tako žestoko, samo je kratko dodala: - Pročitao si... ili će ti neko preneti... Vidiću... koncentriši se na zadatak!
Poslednji komentari
  • josipa Vreme: 14.07.2014 21:16h

    cudo kako mamica ne reaguje kad joj cerkica bez ikakvih argumenata pljuje sve po redu, ljude kojima nikad nece moci ni noge da poljubi..a kad nju neko isproziva sasvim taco onda smeta...nauci cerku ponasanju i prestani da u svemu vidis cecu i ti i tvoja cera...

  • Worm Vreme: 14.07.2014 21:31h

    Da se zna,nisam obozavatelj ni jedno od ovo dvoje ali mislim da je Divna pogodila "zicu" pa je Sasa ovako besno reagovao. Previse je "vip" likova u ovoj jadnoj zemlji.

  • nena Vreme: 14.07.2014 22:01h

    Divna je u pravu ima o Vidicu svasta ovo za Hrvatsku je tacno heheheheh znam licno

  • nena Vreme: 14.07.2014 22:06h

    jos da dodam ovaj Vidic izvalio oci ko hazretli Ftima

  • Majuškica Vreme: 14.07.2014 22:15h

    Pa svi znaju da je Saša Vidić ostavio neki svoj prethodni život običnog radnika iz hrvatskog Pakraca i stigao u veliki grad, kao izbeglica. Tu se lepo snašao, našao svoj lobi, društvance, otvorio šnajderaj, kafanče, opario se... i sada može da svirucka i pljucka odozgo i iskaljuje svoje frustracije na svakome ko mu nije po volji. A da li bi tako smeo i u Hrvatskoj da radi, da je ostao na svome, ne verujem. Radi za kintu i svrstava se za jedne protiv drugih, a to mu neće valjati za posao. Ali to je njegov izbor, pa neka se izbori. U suštini je nebitan, a misli da je bitan.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP