Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

USKORO NA ALO.RS

Dnevnik jedne starlete:
Blondi je naša nova kolumnistkinja!

Autor: Ekipa Alo! | 12.08.2013 - 12:11:00h | Komentara: 19

Poznata starleta Nada Đukić Blondi u nedelju objavljuje svoju prvu kolumnu za portal alo.rs. Ona će bez dlake na jeziku komentarisati stvari iz svog života ali sve što se dešava oko nas. Svake nedelje tačno u podne imaćete priliku da pročitate "Dnevnik jedne starlete" samo na alo.rs

Nada Đukić Blondi

Blondi je iskoristila priliku da se predstavi svim čitaocima našeg portala:

Kako sebe predstaviti, a ne hvaliti se previše (haha, malo šale naravno). Za početak ja sam Nada Đukić svima poznatija kao Blondi i da, ja sam starleta. Hm, verovatno se sada svi pitate šta je starleta ili ste već doneli zaključak? Starleta je silikonka, uobražena sponzoruša, laka devojka, da ne upotrevljavam druge jako ružne izraze koje čujem svakog dana. Ili je starleta možda ipak devojka koja ima dovoljno godina da sama upravlja svojim životom, postupcima, ponašanjem, devojka kojoj ne trebaju drveni advokati koji će joj govoriti šta reba da radi, šta želi, šta mora, a šta ne mora, devojka koja ima svoje ciljeve, koja ponekad padne, ali jako brzo ustane, strese prašinu i nastavi dalje.
Sad sam tu za vas i sa zadovljstvom ću razbiti vaše predrasude i uvesti vas u moj svet prepun zanimljivih događaja velikih, malih, vama možda nebitnih, meni bitnih…
Ovaj dnevnik jedne starlet pomeriće granice. Previše je tabu tema o kojima mogu da kažem šta želim, mislim, mada mi živimo u takvoj zemlji gde je svaka nova ideja, misao, pojava tabu tema. Znam da želite da ih čujete i prezentovaću vam to bez dlake na jeziku u mom stilu, stilu jedne starlete.

Nada Đukić Blondi

Znate, milion puta sam se pitala zašto ljudi toliko vole da ulaze u moj život, sami donose sud, zaključke… Da li je to proizvod komleksa, zaostalih frustracija ili je možda ipak nešto drugo.

Bilo kako bilo dosta je više osuđivanja, svako treba da sudi o sebi i svojim postupcima, ne sudi se nekome po veroispovesti , nacionalizmu, seksualnoj orijentaciji, boji kože… manite se staromodnih fora i fazona.
Ponekad pomislim da je svaki dan pesma od Branka Kockice “Trla baba lan” nacionalna himna čoveka. Budite malo originalni…
Voli vas Blondi.
 
Poslednji komentari
  • fun Vreme: 12.08.2013 12:30h

    Svaka cast Blondi jedva cekam da citam sve vezano za tebe jer sam tvoj veliki fan...

  • pera Vreme: 12.08.2013 12:41h

    Andric se u grobu prevrce...

  • milan Vreme: 12.08.2013 12:43h

    bice skoro propast sveta!

  • Trla baba lan Vreme: 12.08.2013 13:01h

    "Ili je starleta možda ipak devojka koja ima dovoljno godina da sama upravlja svojim životom, postupcima, ponašanjem, devojka kojoj ne trebaju drveni advokati koji će joj govoriti šta reba da radi, šta želi, šta mora, a šta ne mora, devojka koja ima svoje ciljeve, koja ponekad padne, ali jako brzo ustane, strese prašinu i nastavi dalje." O MAJ GAD! PA JA SAM STARLETA! SAT AP, BLONDI!

  • Boze sacuvaj Vreme: 12.08.2013 13:06h

    Dno dna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP