Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĐOLETU I SILVIJI NEPLAĆENE KAZNE ZA PARKING DOŠLE GLAVE

Đoganija jure izvršitelji!

Autor: Biljana Radulović | 10.02.2015 - 07:30:00h | Komentara: 6

Što bi naš narod rekao kakav otac takav sin, u ovom slučaju ćerka! Naime, pevač Đole Đogani i njegova ćerka Silvija na meti su izvršitelja jer nisu plaćali kazne za parkiranje zbog čega je „Parking servis“ odlučio da presavije tabak.

Đole Đogani

Đole Đogani | Foto: Rajko Ristić

Na kućnu adresu porodice Đogani nedavno su stigle koverte u kojima stoji da se Silviji i Đoletu daje zakonski rok u kojem moraju da uplate dugovanje prema „Parking servisu“, u suprotnom će im taj iznos novca biti skinut sa bankarskih računa ili zaplenjena imovina u toj vrednosti. Sudeći po visini duga Đole je bio bahatiji od svoje starije mezimice, zbog čega treba da plati više od 50.000 dinara.


- Sramotno je na koji način oni naplaćuju kazne sa sve troškovima izvršitelja koje su angažovali. Tačno je da imam nekoliko kazni i ne bežim od toga da ih platim, nekada zaboravim, a nekada nemam u tom trenutku novac jer imam troškove za druge obaveze koje su mi prioritetnije. Problem je što većinu poslovnih sastanaka imam u centru grada gde su prva ili druga zona za parkiranje, pa kada me porukom „Parking servis“ obavesti da imam pet minuta da pomerim auto, logično je da ne stignem - obajašnjava Đole i nastavlja:

Bolje da sam tada platila kazne, jer bi suma bila  manja nego sada, sa svim dodatnim troškovima

Bolje da sam tada platila kazne, jer bi suma bila manja nego sada, sa svim dodatnim troškovima | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Onda mi, zbog deset minuta zakašnjenja, naplate kaznu 1.870 dinara i za taj novac auto može čitav dan da mi bude na tom mestu. Sada ja pitam njh, da li to znači da tada mogu da uzmem torbicu, sednem i to parking mesto prodajem čitav dan?! Kazne i parking mesta su nam skuplji nego u Nemačkoj i Veneciji, a iscrtali su ih po trotoaru, pa kada vozim bebu u kolicima moram da se spustim na kolovoz - revoltiran je Đole ponašanjem ovog komunalnog preduzeća ali će, kako kaže, platiti sva dugovanja jer je savestan građanin.

Njegova ćerka Silvija ističe da nije platila nekoliko kazni od pre dve godine:
- Te kazne mi nikada nisu stigle na kućnu adresu. Bolje da sam ih tada platila, jer bi suma bila niža nego sada sa svim dodatnim troškovima. Što je najgore, prodala sam auto pre godinu i po dana, a nisam ga prevela na kupca, pa se sada bojim da možda i on nije „zaslužan“ za neke od tih kazni - objašnjava Đoganijeva ćerka.
Poslednji komentari
  • Kimi Vreme: 10.02.2015 07:53h

    Parking nije socijalna kategorija ! Imate pare za skupocene automobile imate i pare za parking.

  • Aleksandar Vreme: 10.02.2015 08:06h

    A ti se preseli u Nemacku i Veneciju, tamo ce te sigurno cekati da neplatis dve godine, naravno tamo imas minimum 2h. Ajde lepo put pod noge ti, tebi isti i slicni. Kome se nesvidja Srbija. Evropa, Azija, Afrika, Australija, Amerika. Pa gde ko hoce, siroko mu polje. Necemo ni plakati, a ni traziti da se vrati nazad. Otisli biu vi svi, ali tamo se sve placa od parkinga, do poreza, preko kazni za alkohol i brzu voznju, do gazenja pesaka i crvenih svetala. A to ovde ako imate nekog zavrsiu u fioci, tamo ne.

  • DR Gane Vreme: 10.02.2015 08:44h

    Ma ti si čuveni ,,biznismen,,pa imaš sastanke u centru grada!!! I da si malo pametan, koliko nisi, došao bi na te ,, sastanke ,, taksijem i koštalo bi te mnogo manje ! Nego bitno je da te vide u besnim kolima pa neka košta koliko košta , a platićeš malo sutra. E to malo sutra je došlo danas pa izvoli ako ti se ne sviđa a ti pravas italija, Nemačka.... Ali prvo plati dugovanja !!!!!!

  • sale Vreme: 10.02.2015 09:21h

    Naci ce ga izvrsitelji kod kolima.

  • Petar Vreme: 10.02.2015 09:50h

    Auu,bre,narode.Sto udarate po coveku,sta je sa ovim svetom.Toliko zavisti.zlobe,mrznje gde to vodi.Sto malo ne kritikujte "Parking servis".Razumem Djoganija i covek je 100% u pravu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP