Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUPRUG SILVIJE ĐOGANI U ZATVORU U VALJEVU

Đoganijev zet na robiji još godinu dana!

Autor: D. Ćuruvija | 17.01.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

Nakon što smo objavili da je Branislav Marinović (25), zet densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić, 2009. godine uhapšen zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge, „Alo!“ ekskluzivno saznaje da se suprug Silvije Đogani već mesec dana nalazi u zatvoru u Valjevu!

Silvija i  Branislav  Marinović

Silvija i Branislav Marinović

Kao što smo juče objavili, Branislav, njegov brat blizanac Vladimir i još dvoje ljudi uhapšeni su nakon što je u njihovom iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Braće Jerković pronađeno četiri kilograma kokaina, heroina i skanka. Silvijin suprug osuđen je na dve godine zatvora, a na slobodu bi trebalo da izađe tek za godinu dana!


Iako je na svadbi u maju prošle godine sve delovalo bajkovito, porodica Đogani je od medija krila da će im zet uskoro morati na robiju.

Đole i Slađa  čuvali tajnu

Đole i Slađa čuvali tajnu | Foto: Nemanja Kostić


- Branislav je u decembru prošle godine otišao na izdržavanje kazne zatvora od dve godine zbog proizvodnje, držanja i prodaje droge, a na slobodu bi trebalo da izađe u februaru 2015. godine - kaže naš izvor iz beogradske Palate pravde, gde je Đoganijev zet osuđen 18. jula 2011, a kazna je postala pravosnažna 18. marta naredne godine.

- Njegov brat blizanac Vladimir (25) takođe se nalazi u zavoru u Valjevu, ali od juna prošle godine, a zidine tog kazamata bi trebalo da napusti u novembru - navodi naš sagovornik.

U ovu kaznu biće im uračunata i četiri meseca koliko su proveli u pritvoru 2009. godine, od kraja jula do 26. novembra iste godine.

- Njegova supruga, s kojom se venčao u maju prošle godine, ima pravo da ga sa detetom posećuje u zatvoru - dodaje naš izvor. Podsetimo, kada smo povodom informacije da je Branislav hapšen zbog droge pozvali Slađu i Đoleta, kao i njihovu ćerku Silviju, svi su prećutali činjenicu da je on u zatvoru, tvrdeći da je sada porodični čovek koji radi! Juče smo ponovo pozvali Slađu, koja nam je kratko poručila:

- Zašto ste se okomili na nas? Pišite šta god hoćete! - rekla nam je pevačica, dok komentar od Đoleta i Silvije nismo uspeli da dobijemo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP