Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRENIN SIN NAPRAVIO TAJNU ŽURKU

Dok Brene nema, Viktor kolo vodi! (FOTO)

Autor: Ljubomir Tozev | 05.04.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Ne kaže se za džabe u Srbiji „Kad mačke nema, miševi kolo vode”, a tom krilaticom se očigledno služi i sin Lepe Brene Viktor, koji je napravio proslavu u kući dok su mu mama i tata u Americi. Naime, Viktor je u petak uveče u strogoj tajnosti napravio žurku povodom svog 17. rođendana, a pevali su mu Aca Lukas, Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica.

Boba i Brena

Pobegli iz Srbije: Boba i Brena

- Boba i Brena su otišli u Ameriku kod sina Stefana, a Viktor je ostao u Beogradu. Zabava je počela nešto pre ponoći, kada su u porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi počeli da pristižu Viktorovi prijatelji, a oni glavni su kolima ulazili u dvorište, gde su parkirali svoje automobile. Hrana je naručena iz ekskluzivnog restorana, a na meniju su se našli brojni specijaliti koje Brenin sin voli, a isporuka je stigla kada i prvi gosti. Goste je celo veče zabavljala Aleksandra Prijović, a kasnije joj se pridružio Lukas i Perućica - ispričao je za „Alo!“ izvor koji je bio na proslavi, i dodao:

Brenin sin

- Goste je kao pravi domaćin dočekivao slavljenik, a celo veče se trudio da ispoštuje sve prisutne, nazdravljajući sa njima. Nešto posle ponoći mikrofon u ruke uzeo je Lukas, pre samog početka slavljeniku je poželo srećan rođendan, zatim otpevao svoje čuvene hitove. Na slavlje je došao sa suprugom Sonjom i njenom ćerkom Sofijom, inače, najboljom drugaricom mladog Viktora. Svi gosti su bili veseli i igrali su do ranih jutarnjih sati - objašanjava naš izvor sa lica mesta.

Brenin sin

Da li su Boba i Brena bili upoznati sa tim da njihov naslednik pravi žurku, nismo uspeli da saznamo, ali kako su na proslavi bili i njihovi prijatelji, sigurni smo da se Viktor ponašao kao da su mama i tata u blizini.

Brenin sin

Podsećanja radi, Viktorov rođendan je bio pre nekoliko dana, kada je „Alo!“ uslikao Anu Bekutu, koja ga je častila sa 100 evra na snimanju emisije „Zvezde Granda“, a on je, očigledno, želeo da napravi veliku proslavu baš onda kada mama i tata nisu kod kuće.

Brenin sin

Aleksandra se uselila kod Brene

Aleksandra Prijović Foto: Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Kako je paparaco „Alo!“ uspeo da uslika, pevačica Aleksandra Prijović sa koferom je ušla u Breninu kuću. Skockana, u kratkoj haljini i štiklama, zvezda „Granda“ je kod gazdarice verovatno planirala da provede nekoliko dana, s obzirom na to da ona nije u zemlji.

Aleksandra Prijović Foto: Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Inače, njen dečko Ljubomir Perućica nije došao sa njom, već je svoju lepšu polovinu sačekao na proslavi. Prijovićeva je veoma bliska prijateljica sa Viktorom, te ne iznenađuje što je bila pozvana na rođendan, ali nas je samo zbunio kofer koji je vukla sa sobom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP