Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOLETOVA TAZBINA NAPRAVILA SLAVLJE POVODOM ROĐENJA MALOG STEFANA

Đokovići i Ristići i dalje slave rođenje unuka!

Autor: Ivan Gajić | 17.11.2014 - 19:15:00h | Komentara: 3

Iako se rođenju Stefana, sina Novaka Đokovića, pre skoro mesec dana radovala cela nacija, proslave povodom dolaska na svet naslednika i dalje traju!

Ovog puta, veselje su upriličili Jelenini mama i tata, Vera i Miomir Ristić. Pošto su za vreme žurke koji su Đokovići organizovali bili kod ćerke i unuka u bolnici, sada su za svoj groš i goste zakupili salu jednog beogradskog restorana, gde se slavilo do jutra, što je „Alo!“ ekskluzivno uslikao.


Đokovići su, sa  cvećem u rukama  među poslednjima  stigli na proslavu

Đokovići su, sa cvećem u rukama među poslednjima stigli na proslavu | Foto: D.Goll

- Proslava je počela nešto posle šest sati po podne, a među poslednjima je pristigao bračni par Đoković, noseći saksiju sa cvećem. Vrlo brzo po ulasku u lokal, kada su se pozdravili sa svim zvanicama, a njih je bilo pedesetak, prijatelji su prišli muzici i veselje je moglo da počne.

Jelenini tata Miomir i mama Vera su sa osmehom dočekivali  goste

Jelenini tata Miomir i mama Vera su sa osmehom dočekivali goste | Foto: D. Goll

Sasvim očekivano, najveseliji je bio Novakov tata Srđan Đoković, a ubrzo mu se priključila i supruga Dijana, kao i Jelenini roditelji. Repertoar je bio prilično šarolik, počevši od evergrinova, preko “Udade se Jagoda”, do “Tamburaši, tamburaši svirajte mi malo”, “Pljevaljski tamburaši”, “Oj, svijetla majska zoro”.

Muzika je vrlo brzo bila zatrpana parama, a na harmonici su se najčešće mogle videti novčanice od 2.000 dinara. Posle nekog vremena, na proslavi se pojavila i Mari Mari, koja je sa bendom otpevala još nekoliko pesama, što je goste još dodatno razgalilo.

Ponosna baka: Vera Ristić

Ponosna baka: Vera Ristić | Foto: D. Goll

U jednom trenutku su konobari izneli veliku belu slavljeničku tortu, a prvo parče su zajedničkim snagama isekli Đokovići i Ristići. Veselje je trajalo do duboko u noć, a poslednji gosti su restoran napustili pred zoru - izjavio je za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.


Inače, verujemo da će se još neko slavlje povodom rođenja malog Stefana organizovati kada se Novak vrati sa turnira u Londonu, gde je sinoć igrao finale, a da će se tek veseliti kada ovaj bračni par sa sinom Stefanom dođe u Srbiju. Izgleda da ove dve porodica uvek nađu razlog za slavlje.
 

Prije se međusobno hranile!


Nakon što je isečena velika bela torta, Dijana Đoković i Vera Ristić su uzele jedno parče i međusobno se hranile. Naime, prvo je Noletova mama nahranila Jeleninu, pa je bilo obrnuto. Izgleda da su ove dve porodice uvele neke nove običaje, ali svakako, sudeći po njihovim osmesima na fotografijama, svi su se odlično proveli na ovoj žurki.

Poslednji komentari
  • Sima Vreme: 18.11.2014 07:32h

    Seku veliku belu tortu??! Jedna drugu hrane??! Cirkus

  • jasmina Vreme: 18.11.2014 11:39h

    PA sta onda

  • polusvet Vreme: 18.11.2014 11:49h

    polusvet

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP