Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIŠVIL BEZ PARA

Doktor Haus ne dolazi u Srbiju!

Autor: E. A. | 10.06.2013 - 12:05:00h | Komentara: 0

Planirani program "Nišvila" se drastično menja jer Ministarstvo kulture Srbije nije prihvatilo projekat i odobrilo sredstva za finansiranje izvođača među kojima je trebalo da bude i čuveni glumac Hju Lori

Hju Lori

Nema za njegov honorar iako ga je smanjio za trećinu: Hju Lori

Festival je pored „Svite o tolernaciji i slobodi“ u izvođenju Internacionanog Maximus Big Banda i hora, tokom vikenda otkazao i nastupe Kvarteta David-a Muray-a sa pevačicom Macy Gray, planiran za 15. avgust, kao i Blues Brothers Banda, planiran za 18. avgust.

Macy Gray

Ništa od "Nišvila" ove godine: Macy Gray

Ipak, čini se da smo najviše izgubili time što su obustavljeni pregovori sa menadžmentom slavnog glumca i muzičara Hugh Lauri-a (poznatog po naslovnoj ulozi u seriji Dr House), iako je on želeo da na Nišvillu promoviše svoj novi album, i pristao da za trećinu smanji svoj uobičajeni honorar.

Ova odluka Ministarstva nije direktno uticala na otkazivanje nastupa Džo Kukera, već festival u nedotatku generalnog sponzora nije mogao da u martu uplati nikakav avans, pa je termin planiran za Nišville (16. avgust) preuzeo Monte Karlo.

Nije kaparisan na vreme: Džo Kuker

Nije kaparisan na vreme: Džo Kuker


Natupi svih izvođača čije učešće do sada već najavljeno medijima i na sajtu Nišvilla – ne dovode se u pitanje! Organizacioni tim festivala trenutno traži bendove koji bi mogli da popune mesta u programu - što je sada, kada je većina poznatijih izvođača već zaključilo raspored koncerata do kraja jeseni – veoma teško!
Nišville će u narednih par nedelja pokušati da pronađe modus kako da zadrži prepoznatljiv umetnički koncept festivala uz obilje besplatnih programa i naravno, uz besplatne džez radionice za mlade muzičare iz cele Srbije.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP