Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GRUBA ŠALA TAKMIČARA „IKS FAKTORA”

„Doktori”: Jednog člana smo zaboravili u gepeku!

Autor: I. Popović | 04.02.2014 - 07:30:00h | Komentara: 0

Jedni od favorita za pobedu u takmičenju „Iks faktor“, grupa „Doktori“, koji čine Armin Malikić, Predrag Antić, Uroš Turkulov, Marko Balabanović i Nikola Stanojević umeju da budu vrlo grubi u šalama! Kako saznajemo, oni su posle noćnog provoda jednog člana grupe „zaboravili“ u gepeku, što je za „Alo!“ potvrdio Uroš.

Kod čika Zube: Uroš i Marko leče Armina

Kod čika Zube: Uroš i Marko leče Armina

- Išli smo mojim autom na probe nekoliko dana i nakon emisije u kojoj smo prošli dalje, otišli smo do jednog kluba da proslavimo. U povratku u hostel sa nama je pošao još neko od takmičara, pa nas je u kolima bilo previše, zbog čega smo Nikolu smestili u gepek. Malo se nećkao, ali kada smo ga lepo namestili, nije se bunio. Stigli smo u hostel i smestili se u sobu, ali sam se setio da sam zaboravio laptop u kolima. Kada sam otvorio gepek, video sam Nikolu, koji mirno spava. Kad se probudio rekao mi je: „Pa ti si mene zaboravio u gepeku“ - kroz osmeh prepričava Uroš.


Nikola kaže da se toj situaciji, čiji je glavni akter, često smeju.
- Bilo mi je lepo u gepeku, jer sam uspeo da se naspavam i imao sam više mesta od njih koji su se gurali po sedištima – dodaje on.

Momci iz grupe Kristine Kovač, koju uveliko zovu mama, otkrivaju da zajedničko vreme troše i tako što imitiraju jedni druge, dok nesuglasice najčešće imaju Uroš i Nikola.

- Kada se vratimo sa probe počne serija imitacija ili ja zapevam neku stranu pesmu u narodnjačkom stilu. Najzanimljivije su, ali i najsmešnije Uroševe i Nikoline jutarnje svađe zbog kupatila, to su epizode koje zovemo „pas i mačka“ – kaže Majdanpečanin Marko.

Među njima je i jedan pravi doktor, a to je Armin, koji studira medicinu.
- Kad god se neko od nas požali na neki problem, Armin odmah odredi dijagnozu i terapiju, i to veoma ozbiljno. Moramo i mi njemu da pomognemo – kaže Uroš, a Armin prepričava kako je nastala fotografija na kojoj ga cimeri leče.

- Nekoliko dana me boleo zub, a Marko je u Kristininom studiju video alat, pa se dosetio da bi možda klještima mogao da mi pomogne. Glavni asistent mu je bio Uroš – kroz smeh prepričava budući doktor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP