Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠOKIRAN

Đole Đogani: Poslaću Slađi buket cveća za svadbu!

Autor: Kurir | 20.08.2014 - 11:30:00h | Komentara: 3

Ne mogu da joj poklonim pare u koverti, moram da dajem deci. Ćerki Marineli plaćam školu 2.000 evra godišnje

Đogani

Đole Đogani | Foto: Z. Ilić

Đole Đogani, koji je 10 godina bio u braku sa Slađom Delibašić, umalo nije doživeo šok kad je saznao da mu se bivša supruga za osam dana po drugi put udaje, i to za 15 godina mlađeg pripadnika Žandarmerije Milana!

Od Đoleta krili svadbu

Frontmen grupe Đogani fantastiko odbijao je da poveruje da će se denserka uskoro zareći na večnu ljubav drugom muškarcu posle samo dva meseca zabavljanja, ali kad smo mu objasnili da je već zakazano crkveno venčanje u crkvi Ružici na Kalemegdanu, kao i svadbeno veselje u poznatom zemunskom restoranu, poželeo joj je sreću.


- Od tebe sad čujem da se Slađa udaje. Jel‘ to proverena informacija? Pre dva dana bio sam sa Silvijom i ništa mi nije rekla. Ako krije da se udaje i za to zna mali broj ljudi, otkud vi znate? Ne čujem se često s njom, već samo sa ćerkama, koje redovno viđam. Čuo sam da je našla nekog malog i da je u vezi mesec-dva.

Ako me pozove na venčanje, neću moći da dođem jer 28. i 29. avgusta imam zakazane nastupe, ali poslaću joj buket cveća i poželeti joj svu sreću ovog sveta. Zar to nije divno?! Ne mogu da dajem pare u kovertama, moram da školujem decu. Marineli plaćam školu 2.000 evra godišnje, ne mogu još i drugima da dajem novac - rekao je Đole i dodao da se ne meša u pevačicin izbor muškaraca, ali da mu je važno da njen budući muž bude dobar prema njihovim ćerkama Silviji i Marineli.

a

Slađa Delibašić

Važna su mu samo deca

- Nemam ništa protiv toga što joj je dečko mlađi 15 godina i što je policajac, to je njen izbor i njena stvar. Dobar odabir je sreća za moju decu jer će on sigurno živeti kod nje ili često dolaziti - poručio je Đogani.

Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 20.08.2014 15:54h

    Džole, Džole, šta češ sad bez Sladže. Plačaš deci školu a Sladža ti okreče ledža.

  • nedjo Vreme: 20.08.2014 17:13h

    dzole, caru,zar i ti negde nastupas. ko tebe gleda dzole?

  • Roxanda Vreme: 20.08.2014 20:44h

    Dosadni ti novinari Uvek me pronaDŽU Pitaju me da li idem Na svadbu kod SlaDŽU ? Mesec-dva u vezi, Kažu da je mlaDŽI, Nije važno ako je Dobro mojoj SlaDŽI ! Ništa mi ne reče A videh je skoro ,,bilo nas je četvoro I ja ,petoro“ ! Čestitam sad bivšoj Neka sreČE ima, Šaljem joj sad cveČE ,,i čekat kod kolima“ Neka se udaje Ni malo ne hajem Ali pare u kovertu Ja nemam da dajem. SREČNO SLADŽO!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP