Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LETNJI TEHNO MARATON

Domaći Di-džejevi i specijalni gosti na Makišu!

Autor: alo.rs | 10.07.2015 - 19:30:00h | Komentara: 0

U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na Obrenovačkom drumu u subotu 25. jula 2015. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se jednodnevni festival „Techno Drive“, u organizaciji „Route 011“.

Tehnodrajv festival

Tehno drajv festival | Foto: Promo

 
Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu, na kojem će nastupiti veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao iSpeedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.

Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferari. Njegovi miksevi se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih di-džejeva i producenata na italijanskoj sceni. Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika od strane kolega poput Džona Akvavive i Pirupe, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta elektronske muzike (Dubfire, Oxia, Format B, Nikol Mudaber, Oliver Hanteman, Sem Paganini i Karlo Lio).
Za zagrevanje će biti zaduženi sve popularniji di-džej duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loko Bejbi, samLuda i Milovan Stojanović, dok će na after partiju muziku puštati Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim “Belgrade Afterhours” dvojac Manča i Di-džej Mark Panik, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

U okviru festivala biće organizovana interaktivna izložba umetničkih radova kreativnog centra „Bizzare Bazzare“ koji okuplja mlade umetnike. Na samom događaju nekolicina njih će se baviti oslikavanjem murala, uličnom umetnošću i grafitima.

Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticketline-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP