Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEMA PREDAJE

Dona Ares: Sama ću sebi otpevati humanitarni koncert

Autor: Opera.17 | 22.01.2015 - 10:00:00h | Komentara: 2

Bosanska pevačica Dona Ares nakon nekoliko hemoterapija ne odustaje u nameri da pobedi bolest. No, ne samo to, ona ima puno planova za narednu godinu.

Dona Ares / Foto: Fejsbuk

Dona Ares / Foto: Fejsbuk

Pevačica je podvukla da neće čekati da ozdravi kako bi snimila nešto novo, kao i da bi trenutnu ćelavost mogla da iskoristi razne transformacije.
- Da li mi verujete da imam milion planova... dobro ne baš milion, ali imam ih toliko da ne znam šta bih pre... al već će se to meni samo rasporediti... u svakom slučaju ne razmišljam o bolesti, nikad i nikako... ignorišem i ribe i ostale smetnje i mučninu i sve što me snađe i planiram neke svoje umetničke projekte... hoću da kažem da će me moje kreativno planiranje i delovanje održati... između ostalog terapijski mi pomaže i pletenje. Pletenje nije samo zaboravljeni ručni rad, nego vrhunska terapija protiv neuropatije, a uz to i vrhunski psiho odmor. Inače, ne verujem da ću čekati da ozdravim da izbacim nešto novo... iskoristiću svaki svoj "dobri " trenutak... ova "frizura" mi omogućava da budem sve što hoću... trpi sve transformacije... pa zašto to ne iskoristiti u umetničke svrhe, nešto što će ostati zauvek.

Dona Ares / Foto: Fejsbuk

Dona Ares / Foto: Fejsbuk

U svakom slučaju ne planiram sediti i čekati da ozdravim da snimim pesmu ili spot, kao što rekoh iskoristiću sve svoje "dobre dane" ... neki dan sam se našalila "Ma ja ću sebi sama otpevati humanitarni koncert ako bude zapelo... ama ljudi... nema predaje... šta god da vas snađe NIJE jače od vas - ZAPAMTITE!!! A "frizura", ma žene moje to je SAMO izgled... proći će - podelila je ovako pevačica planove za ovu godinu sa svojim Fejsbuk prijateljima.
Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 22.01.2015 14:00h

    Svaka cast na borbenom duhu! Verujem u tvoje izlecenje!

  • mm Vreme: 22.01.2015 15:38h

    svaka cast Dona..i ja sam operisao rak,tri godine zivim drugi zivot gde nema mesta za sekiranje i nervozu..samo napred do konacne pobede

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP