Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI ROK PEVAČ ODGOVARA NA PROZIVKE KONTROVERZNE KOLEGINICE

Đorđe David: Maja je bruka za pevače!

Autor: A. Veljković | 04.02.2013 - 23:35:00h | Komentara: 15

Prepucavanje Maje Nikolić i Đorđa Davida se nastavlja, a poslednja vest glasi: roker poručuje koleginici da „prestane da priča gluposti jer bruka kolege”!

Ja treniram, vodim računa šta jedem i pijem, vodim zdrav život. Ne jedem ništa što smanjuje mozak, a povećava grudi: Đorđe David

Ja treniram, vodim računa šta jedem i pijem, vodim zdrav život. Ne jedem ništa što smanjuje mozak, a povećava grudi: Đorđe David | Foto: Zoran Lončarević

Sve je počelo kada je pevačica počela da priča o svom angažmanu oko JP “Železnice Srbije”, te kada je istakla da ima prijatelje koji bi mogli da kupe Kosovo itd. Tada je poznati roker na “tviteru” napisao da joj je loša droga spržila mozak, a ona mu je odgovorila da mu želi da mu droga vrati delić mozga koji je izgubio, da bi joj on juče odgovorio.


- Svakom ko bude pokazao i pronašao dilera od kojeg sam uzimao drogu i sa kojim sam to radio i dokazao to putem policije obećavam da ću prestati da se bavim muzikom. Ja treniram, vodim računa šta jedem i pijem, vodim zdrav život. Ne jedem ništa što smanjuje mozak, a povećava grudi. Maja je žena koja ima dobar glas i bolje joj je da peva i da se mane gluposti koje svi komentarišu, jer na taj način bruka sve nas koji se bavimo pevanjem.
Ispada smešna i glupo je da svi komentarišu gluposti koje ona izgovara. Bolje joj je da ne bih ispričao njene tajne iz mladosti koje mi je lično ona pričala - rekao je Đorđe za naš list i dodao da se on više ne bi prepucavao sa njom oko ovakvih stvari i da je najbolje da svi rade ono što najbolje umeju.
Inače, Maja je za magazin “Svet” rekla da svima želi da imaju život kao što je njen, pa i Davidu.

- Punih 12 godina postim i pričešćujem se svake nedelje. Svima od srca želim da imaju život kao što je moj, da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala. Ne razumem kako bi jedna majka koja je glava svoje porodice mogla da se drogira?! Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio. Svako neka najpre zaviri u svoju dušu. Bog je jedan i samo je on merodavan da o nama brine i da nam sudi - rekla je Maja za rokera.

Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio: Maja Nikolić

Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio: Maja Nikolić | Foto: Dušan Milenković

Maja: Nikada sene bih zabavljala sa nekim ko nije pravoslavac!


Nikolićeva je za “Svet” otkrila i da je ponovo zaljubljena, da njen dečko živi u inostranstvu i da je pravoslavne vere.
- Zaljubljena sam, ali to je moja privatna stvar. Mogu samo reći da moj izabranik ne živi u Srbiji, ali da je našeg porekla. Jednostavno, ne bih mogla da se zabavljam sa nekim ko nije pravoslavne veroispovesti. Jer, samo ljubav i pravoslavlje mogu spasti svet - rekla je Nikolićeva.

Poslednji komentari
  • nebojsa Vreme: 04.02.2013 23:59h

    još da je i ovaj David neki pevač,pa i ajde...našli se,što bi Vendi rekla,sličan se sličnom raduje..i prepucava preko novina...

  • Nege Vreme: 05.02.2013 00:58h

    E Majo, Majo zao mi te je mnogo. Al sta da se radi takav je zivot....

  • lala Vreme: 05.02.2013 02:27h

    A onaj Nemac Jan, koji umalo da dodje helikopterom po nju u Farmu, je pravoslavac a? Ima Maja neki gadan problem, laze sto zine. Blamira se za medalju!

  • Serbischer Bandit Vreme: 05.02.2013 03:28h

    Ti koji lakiras nokte, farbas kosu, sto rade transvestiti,nasao si da ogovaras nekog!?! Ostalo ti je samo da obuces hula hopke i bices kompletan

  • sasa stankovic Vreme: 05.02.2013 05:48h

    Čini se da je Bog bio nepravedan prema Maji, božji darovi su je nesrazmerno okitili, umesto mozga dodelio joj jke zrno graška kojim razmišlja o ždranju i sr..u. Apropo toga ni Đorđe David se nije mnogo okoristio o njegove darove, nagvaždat se sa Majom Nikolić ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP