Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VOLI RAD SA BIVŠOM ŽENOM

Dragan Mićanović: Nadam se da ću i dalje snimati sa Anom!

Autor: Mondo | 20.09.2013 - 14:00:00h | Komentara: 2

Glumac Dragan Mićanović, koji je do nedavno bio oženjen koleginicom Anom Sofrenović, kaže da nikog ne treba da čudi to što je sa njom snimio reklamu.

Dragan Mićanović

Zašto odbiti rad sa bivšom ženom, ako je isplativ?: Dragan Mićanović | Foto: Screenshot "Youtube"

Dragan Mićanović je jedan od onih nenametljivih lica koje svi znamo. Gluma je njegov život i raduje joj se sa svakom novom predstavom ili filmom.

"Obožavam svoj posao i mislim da sam privilegovan čovek, jer se bavim onim što volim. Što sam stariji, sve više radim. Igram velike uloge i nisam razočaran u svoju profesiju. A iluzorno je razmišljati da li sam mogao da imam vile i bazene u Londonu, jer, jednostavno, nisam rođen tamo, već živim ovde i prihvatam realnost", kaže 42-godišnji glumac u intervjuu magazinu "Story".
Ako ne posećujete pozorišta ili ne gledate filmove, onda retko kad možete da vidite ili pročitate nešto o Draganu Mićanoviću. Nedavno je, međutim, javnost saznala da je okončan brak u kojem je bio sa koleginicom Anom Sofrenović iz kojeg ima dve kćerke.
Ali, njih dvoje nisu neprijatelji. Da je to tako pokazala je i reklama koju su zajedno uradili za jednu banku. On kaže da u tome ne vidi ništa neobično.
"Ne vidim razlog zašto da to ne uradimo i nije mi jasno koga to uopšte čudi, jer je projekat bio isplativ", kaže on i dodaje da se nada da će u budućnosti biti još toga, odnosno da će sa Anom i dalje učestvovati u sličnim projektima.
O tome što živi povučenije od mnogih drugih poznatih likova, kaže:
"Ja ne umem da se eksponiram u životu van scene. Ta sloboda koju mi ona pruža naprosto je beskrajna i to je moj eskapizam. Na sceni mogu da pobegnem i buem u svojoj mašti ili sa kolegama gde god hoćete, ali u realnom svetu nemam tu vrstu egzibocionizma, niti je želim. Stvaran život je nešto sasvim drugo", kaže Mićanović.
Mićanovića ćemo uskoro gledati u filmu "Mamula", što smatra velikim izazovom, jer nikada nije glumio u triler-hororu. A dodatno, glumiće sa velikom zvezdom Frankom Nerom.
"Jedva čekam da ga upoznam i da radimo zajedno. Verujem da je vrhunski profesionalac. Bićemo direktni partneri, jer ćemo nekoliko scena snimati zajedno. Nemam više dečja uzbuđenja, malo sam i mator za to, tako da na to gledam sasvim normalno. Imao sam sreću da su dosadašnjoj karijeri upoznam i delim kadar i scenu sa velikim glumcima poput Entonija Hopkinsa, Ralfa Fajnsa, Vanese Redgrejv, Džerarda Batlera...".
Na njega je najveći utisak ostavio Fajns za koga kaže da ga je oduševio svojim pristupom radu na filmu "Korolian".
"Bilo je zadivljujuće gledati ga kako igra i režira", dodaje.
Osim u filmu "Mamula", čije je snimanje počelo u Crnoj Gori, Mićanovića ćemo gledati i u filmu "Put ružama posut" u kojem igra despota Stefana Lazarevića, a premijera je 28. septembra.
Iako obožava posao kojim se bavi, kaže da ne pristaje na sve uloge.
"Volim da radim ono što me izaziva i inspiriše. Vuku me uloge i ljudi sa kojima treba da radim. Film 'Mamula' je jedan od tih projekata. Inače, mislim da sam odbio više uloga u životu nego što sam ih odigrao, jer moram da vidim sebe u priči u pozorištu ili na filmu. Radoholici rade sve, a ja nisam takav".
Poslednji komentari
  • tanja Vreme: 20.09.2013 14:41h

    Mnogo je sladak ,uvek mi se dopadao...Filozof...

  • miss anny Vreme: 21.09.2013 16:22h

    Moja platonska ljubav, cista i neiskvarena :) Zelim mu sve najlepse u zivotu i njegovim devojcicama naravno :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP