Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Dragana Mirković: Nos sam operisala zbog zdravlja, a ne estetike! (VIDEO)

Autor: Pulsonline | 04.06.2014 - 10:30:00h | Komentara: 8

Pevačica ne misli o sebi da je savršena i napomenula je da nije zadovoljna svojim izgledom, ali da nije pobornik plastične hirurgije, ali da to ne znači da joj takve operacije neće nekada zatrebati.

Dragana Mirković

Dragana Mirković

Folk zvezda Dragana Mirković koja živi u Austriji, nije oduševljena ovogodišnjim predstavnikom ove zemlje na pesmi za „Evroviziju“ Končitom Vurst.

–Končita mi se ne sviđa nikako! Brada i haljina ne idu nikako! Da je samo brada ili samo haljina bilo bi u redu, ali ovako mi se ne sviđa, rekla je Dragana u emisiji „Amidži šouu“.
Inače, tokom emisije Ognjena Amidžića gledaoci su imali priliku da se uključe u program, a jednog od gledateljki je voditelj rekao da sme sve da pita Draganu sem da traži na zajam pare.
U jednom trenutku Ognjen se našalio sa pevačicom zbog toga što je mnogo gastrabajtera u Beču, gde i ona živi. Međutim, Dragana tvrdi da ona nema taj status.

–Pa dobro gastarbajter je nešto drugo, onaj ko živi tamo ne može biti gastrabajter! - pojasnila je Dragana koja živi u Austriji već duzi niz godina.
Na konstataciju Amidžića da Dragana uvek izgleda dobro i sveže, ona je pojasnila da ne misli o sebi da je savršena i napomenula je da nije zadovoljna svojim izgledom, ali da nije pobornik plastične hirurgije, ali da to ne znači da joj takve operacije neće nekada zatrebati.

–Jedino sam radila operaciju nosa, ali to ne zbog estetike, jer već sam bila velika zvezda i imala sam 25 godina kada sam to uradila. Nije zbog estetike već sam imala zdravstvenih problema i to je sve! - pojasnila je Dragana.


Više čitajte na pulsonline.rs

Poslednji komentari
  • maja Vreme: 04.06.2014 11:14h

    Pa nije samo to.i zubi i oblik lica...

  • Vanna Vreme: 04.06.2014 14:04h

    Ne razumem ljude koji operisu nos iz estetskih razloga, a onda izmisljaju kako su imali problema sa disanjem......Mos' misliti??? Samo da smo mi ovcice pa da zableijimo......zasto je tvoj nos onda od onog kukastog ....postao prcasti??? Najgore u svemu je sto je priroda svakome dala onako kako treba.... i njen"prcasti nos " uopste ne ide uz njenu fizionomiju!

  • Nina Vreme: 04.06.2014 16:06h

    Ova zena se sva ukocila od botox-a..... Veoma ruzno

  • Radoslav Radoslavov Vreme: 04.06.2014 17:35h

    Zdraveite,Dragana sie Dragana,kogato niakoi radva horata kakto pravi Tia,ako iska I roga dasi sloji,nie Pak shtesigo uvajavame,delays I postapkite govoriat poveche za nego,kolkoto I dago pliuiat zavistnicite.

  • crna Vreme: 04.06.2014 18:19h

    a najjace sto je rekla da juzni vetar je snimao pop pjesme i da su ona, semsa, sinan inace narodnjaci, ali sa njima su snimali pop pjesme :D

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP