Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I VLASNICA TELEVIZIJE MENJA ADRESU STANOVANJA

Dragana: Živeću u dvorcu od 10.000 kvadrata!

Autor: | 29.11.2013 - 06:00:00h | Komentara: 21

Svaka devojka mašta da bar jednom poseti dvorac sličan onom iz u bajki, a Dragana Mirković živeće u jednom takvom, i to ne smatra luksuzom. Folk pevačica je sa svojim suprugom kupila dvorac koji ima 10.000 kvadrata i u koji će se useliti na proleće kada radovi budu završeni.

Dragana Mirković / Foto: Zoran Ilić

Uživaju u braku: Dragana i Toni / Foto: Zoran Ilić

 

„Ja mogu da se vozim i u ‘mercedesu‘ i u ‘jugu‘, a i u
‘zastavi‘ i ‘jaguaru‘ apsolutno nemam problem sa tim.
Ne volim da sam u centru pažnje“, otkriva Mirkovićeva

- Naravno da će jedan deo dvorca biti renoviran i sređen za turiste i ljude koji požele da ga vide, ali ćemo isto tako i mi živeti u njemu. Biće mesta za sve, 10.000 kvadrata ima, radovi su u toku, renovira se, po petnaest radnika je svaki dan tamo, na proleće će biti završeno i biće svečano otvaranje. Marku i Manueli se dopada ideja da živimo tamo i jedva čekaju - iskrena je pevačica koja dodaje da i pored toga što u životu ima apsolutno sve, vrlo je skromna i uživa u toj vrlini.

- Ja sam zaista veoma skromna osoba. Svi mi volimo dobre automobile, nekretnine, ali ja mogu da se vozim i u ,mercedesu‘, i u ,jugu‘ i u ,zastavi‘ i u ,jaguaru‘, apsolutno nemam problem sa tim. Ne volim da sam u centru pažnje, ja i dalje ne mogu da se pomirim sa tim da sam pevačica i da je javno eksponiranje normalno - priča Mirkovićeva, koja ne bi želela da njena deca pođu njenim stopama.

Dragana Mirković / Foto: Zoran Ilić

Majka i otac uvek uz nju: Pevačica sa roditeljima / Foto: Zoran Ilić

 

"Nisam otvorila televiziju da bih zarađivala. Naravno, niko ne voli da gubi, ali sam ja presrećna kada smo na nuli", tvrdi Dragana

- Talentovani su za muziku, ali ja nešto nisam za to da krenu mojima stopama, nije ovaj posao lak. Svakako šta odluče, ja ću podržati. Ne vole da se slikaju i eksponiraju, ja to poštujem, jedva sam ih nagovorila da se pojave u mom spotu. Tu su mi i roditelji, koji takođe ne vole da se slikaju i eksponiraju. Imam sreću da moj muž još uvek želi da se slika sa mnom, kada ostatak familije neće - kroz osmeh kaže vlasnica DM koja kaže da je srećna kada joj je televizija na nuli .
- Nisam otvorila televiziju da bih zarađivala, naravno niko ne voli da gubi, ali sam ja presrećna kada smo na nuli. Meni je to dovoljno! - završava Mirkovićeva.
 
Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 29.11.2013 13:37h

    Esi mi dobra !?

  • Mića Vreme: 29.11.2013 14:35h

    Da, u Austriji imate sluge na crno, a u televiziji u Požarevcu radnike plaćate kao slepce. A država pojma nema koliko zarađujete jer uplate preko SMS-a iz celog sveta stižu ko zna na čiji račun.

  • jo Vreme: 29.11.2013 15:40h

    uh, sto jede .....

  • dedadragan01 Vreme: 29.11.2013 15:52h

    Veona sam srecan sto ce Dragana Mirkovic ziveti u dvorcu od 10.000 m2. Misljenja sam da bi se ovaj novinski prostor mogao mnogo bolje i svrsishodnije upotrebiti reklamirajuci neke uspehe u privredi ili drustvu. Ovako, stvarate kod nas, obicnih smrtnika, zavist i odbojnost nisam uopste fasciniran ovim natpisom, cak mi deluje malo primitivno. Sta me briga za Draganu i njen dvorac.

  • Zdravko Vreme: 29.11.2013 16:15h

    Ako se uzme u obzir koliko je Toni napravio prevara po Austriji i Nemackoj sa fals firmama, fals kreditima ...autima i slicno ispada odprilike da je za svaki m² dvorca napravio po jednu prevaru a mozda i vise

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP