Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUPRUG MIRKOVIĆEVE DEMONSTRIRA SILU NA PUTEVIMA U SRBIJI

Draganin muž divljao, pa završio u policiji!

Autor: Biljana Radulović | 16.03.2015 - 14:30:00h | Komentara: 14

Toni Bijelić, suprug pevačice Dragane Mirković, završio je u policiji jer je uhvaćen kako skupocenim automobilom divlja na autoputu. Na deonici kod Malog Požarevca, gde je brzina ograničena na 120 kilometara na sat, pevačicin suprug je jurio čak 213 kilometara na sat.

Ovo je „majbah“ koji je vozio

Ovo je „majbah“ koji je vozio | Foto: Rajko Ristić

- Anton Bijelić zaustavljen je desetog marta oko 18.30 na autoputu. On je svojim automobilom „majbah“ vozio ka Beogradu, ali ga je radar uhvatio u mestu Mali Požarevac kako vozi 213 kilometara na sat, umesto dozvoljenih 120. Njemu je na licu mesta napisana prekršajna prijava, a pošto se radi o stranom državljaninu, jer Bijelić ima austrijsko državljanstvo, već sutradan je morao da se javi sudiji za prekršaje u Palati pravde u Beogradu - kaže naš izvor blizak organima reda.


Zakon o bezbednosti saobraćaja za ovaj prekršaj predviđa kaznu zatvora od najmanje 15 dana ili novčanu nadoknadu od 100.000 do 120.000 dinara. Kako saznajemo, Bijelić se, kao što mu je rečeno, pojavio pred prekršajnim sudijom i priznao svoju grešku.

Saobraćajci zaustavili Bijelića kod Malog Požarevca jer je u „majbahu” išao 213 kilometara na sat

Saobraćajci zaustavili Bijelića kod Malog Požarevca jer je u „majbahu” išao 213 kilometara na sat | Foto: Rajko Ristić


- Nije se bunio jer je znao da mu nema izvlačenja. Pogotovo jer je strani državljanin, pa nije ulazio u raspravu da ne bi trpeo teže posledice. Doduše, koliko nam je poznato, on i njegova supruga imaju dosta novca, te im suma od oko 1.000 evra ne predstavlja nikakav problem- priča za „Alo!“ upućeni izvor.

- Bijeliću je određena novčana kazna, koju je istog trenutka iskeširao i otišao svojim putem - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tonijem, ali on do nije odgovarao na naše pozive, dok je mobilni telefon njegove supruge Dragane bio isključen.

Saobraćajka ga nije opametila

Očigledno je da prošlogodišnja saobraćajna nesreća u kojoj su Toni i Dragana mogli da izgube život njega nije naučila pameti, pa svoje skupocene automobile i dalje vozi brže od 200 na sat. Podsećanja radi, njih dvoje su bili u istom automobilu 10. juna prošle godine kada je na njih u Austriji naleteo minibus. Dragana je u tom periodu zbog povreda bila prikovana za krevet, ali je ipak uspela da se oporavi pred koncert u Beogradu.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 16.03.2015 07:23h

    За овог бахатог мангупа судбина се већ спрема да му покаже шта је чинити са таквим замлатама.УПОЗОРЕЊЕ!Уколико се за време од сто дана не уразуми и вози најмање 30 км на сат при дозвољеним повећим брзинама нека му је бог у помоћи?А бог баш и није нешто рад да свима помогне.Ту да Драгана узме команду јер имају проблем!Можете да замислите њен страх када га је молила да смањи брзину.Шта јој је чинити?САМО ДА ГЛЕДА ДА СЕ НЕ ВОЗИ СА ЊИМ!И крај приче!

  • realnooo Vreme: 16.03.2015 14:44h

    Uauuu ... 213km. Ipak , nema tu ni blizu adrenalina , kao kad ja nagarim mog Jugića ( 90god. ) oko 68,5km. pa nisam živ da li će da mi otpadne točak , ispadne šajbna, otkače se vrata ... ili ko zna šta drugo . To treba osetiti !

  • miki Vreme: 16.03.2015 15:01h

    zbog takvih divljaka ginu nevina deca i ljudi sta se on zamislja da je takvima treba oduzeti dozvolu a ne da se izivljava na putu sramorta neka ga bude

  • Ladna Voda Vreme: 16.03.2015 15:22h

    Kao i svako gastarbajter, na zapadu ne smiju da prdnu jer znaju da ce da plate kaznu, a kad dodju ovdje cim predju granicu bace smece kroz prozor kao i opuske na zemlju, a o pljuvanju da ne govorim.Mentalitet je cudo.

  • mimi Vreme: 16.03.2015 16:02h

    NEKA SELJACINA POKUSA SAMO TO DA URADI U ASTRIJI, DOZIVOTNO MU SE ODUZIMA DOZVOLA, GOVEDO NEVASPITANO, DZABA MU DVORAC

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP