Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK ZVEZDA I PRVA DAMA SRBIJE U „DOLČE I GABANI“

Dragica iskopirala Seku!

Autor: A. Radojević | 17.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 9

Poslednje pojavljivanje prve dame Srbije Dragice Nikolić u kompletu „Dolče i Gabana“ slobodno se može nazvati modnim promašajem, jer je isti beli sako, koji košta 5.246 dolara, već prošetala folk zvezda Seka Aleksić.

Aleksićeva je beli sako od 5.246 dolara prošetala pre više od godinu dana, dok je Nikolićeva svoj promovisala na nedavno održano

Aleksićeva je beli sako od 5.246 dolara prošetala pre više od godinu dana, dok je Nikolićeva svoj promovisala na nedavno održanom dobrotvornom balu

Naime, Seka je pre više od godinu dana prvi put obukla čipkanu kreaciju modne kuće „Dolče i Gabana“ koja je u tom trenutku bila modni trend, dok je Dragica svoj promovisala na nedavno održanom dobrotvornom balu, na kome su prikupljena sredstava za rekonstrukciju Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“.


„Alo!“ je pronašao fotografiju koju je Aleksićeva pre više od godinu dana postavila na društvenu mrežu Instagram, gde se jasno vidi da je odevena u identičan sako koji je sada sa ponosom prošetala prva dama Srbije. Već je odavno poznato da estradne ličnosti vole brendiranu garderobu, ali je očigledno da je i Dragica sa dobitkom titule počela da preferira ovakav vid oblačenja. Jedini problem je taj što Nikolićeva kasni za modnim trendovima čitavih godinu dana. Da li su stilisti pokušali da je prevare i obuku je u garderobu koja je ranije bila trendi ili se pak Dragica sama oblačila, pa nije bila upoznata sa tim šta je ove godine aktuelno, nije poznato.

Ali, ono što je svima jasno, jeste da je njena odevna kombinacija te humanitarne večeri bila čak 22 puta veća od iznosa koji je prikupljen za rekonstrukciju „Cvjete“, budući da čitav komplet popularnog dvojca košta 10.586 evra.
Inače, osim toga što Dragicu i Seku povezuje ljubav prema istim kreatorima, zajedničke su im i humanitarne akcije, pa tako pevačica svakodnevno pomaže onima kojima je pomoć potrebna, dok prva dama stalno posećuje događaje ovog tipa.

Dragica i dalje ćuti o tome ko plaća njenu garderobu!

Ni tri dana nakon što je „Alo!“ pisao o ukupnoj vrednosti garderobe Dragice Nikolić, ni poreska uprava ni prva dama Srbije ne odgovaraju na naša pitanja odakle novac za ove stvari. S druge strane, ni Agencija za borbu protiv korupcije nema nameru da se pozabavi ovim slučajem i otkrije od kojih para je Dragica kupila graciozni komplet „Dolče i Gabana“.

Poslednji komentari
  • biserka Vreme: 17.05.2014 09:06h

    Dragice nije li vas sramota da siromasnoj Srbiji ovako nesto priredite.Mislila sam da ce te biti primer mladjoj generaciji ,.da nije sve u krpicama ali sam se prevarila.Znaci ko god doso na vlast isti je ko i predhodni.

  • čiča Vreme: 17.05.2014 09:11h

    Šta ste useli na strina Dragicu, ima žena svoju fondaciju, doduše krije darodavce, pa kad novci već dolaze ne očekujete valjda da ,,prva dama ,, ide gola. Niste valda očekivali da strina bude skromna pa da pleni skromnošću , ona je ipak koliko juče izašla iz opanaka

  • svedok Vreme: 17.05.2014 09:41h

    sako nije nov, to je donacija fonda seke aleksic fondu dragice nikolic. jos dva tri nosenja, pa moze da ide za bajcetinu kao radna uniforma ;-)

  • kole Vreme: 17.05.2014 09:52h

    Kako od kojih kara... Njen muz je ktitor, gadi crkve a ne moze zeni da kupi jedan kompletic D&G?! Dajte ljudi, budimo realni!

  • lila Vreme: 17.05.2014 10:15h

    pa koga bi drugo !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP