Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DINASTIJA SE OGLASILA NAKON PISANJA POP DIVE

Dragomir Karić: Sa
JK smo u korektnim odnosima!

Autor: A. Radojević | 27.06.2013 - 11:04:00h | Komentara: 9

Nakon što je Jelena Karleuša u kolumni koju je juče “Alo!” ekskluzivno objavio iznela svoje nezadovoljstvo zbog mogućnosti povratka Bogoljuba Karića u Srbiju, ispričala privatne detalje iz kuće Karićevih i svog bivšeg supruga Bojana nazvala šonjom, predstavnici ove dinastije uglavnom nisu želeli ništa da pričaju.

Gotovo  jednoglasni:  Karići

Gotovo jednoglasni: Karići

Jedini iz porodice Karića koji nam je dao komentar na kolumnu Jelene Karleuše bio je Dragomir, brat Bogoljuba Karića, a njegova izjava bila je u najmanju ruku iznenađujuća.


Naime, kada smo kontaktirali s njim, Dragomir nam je rekao da se nalazi u Skupštini, a na naš SMS u kome smo ga pitali da prokomentariše reči pop dive, Karić je odgovorio:
- Niti sam čitao niti išta znam o tome. Svaki dan sam do kasno u parlamentu. Inače, ja znam samo za korektan odnos i jedne i druge strane - napisao nam je u poruci Dragomir Karić.

U nameri da čujemo šta ima da kaže za prozivke na račun njenog supruga Bogoljuba, kontaktirali smo sa Milankom Karić, a na telefon se javila njena asistentkinja Dragana.

Digla  prašinu: JK

Digla prašinu: JK | Foto: Zoran Ilić

- Uopšte nećemo komentarisati izjave Jelene Karleuše - izjavila je Milankina asistentkinja. Na sam pomen imena Jelene Karleuše, njena bivša svekrva Slavica Karić je odbila da daje izjave ne saslušavši pitanje do kraja, a Goran, Bojanov brat i zet Miroslava Miškovića, bio je kratak:


- Nemam komentar! - izjavio je Goran, dok ni reči o Karleuši nije imala ni njegova sestra Gordana.


Kontaktirali smo i sa Draganom Markovićem Palmom, koga su mnogi prepoznali u Jeleninom opisu “zadriglog bezvratovića” koji će uz pomoć Tomislava Nikolića vratiti Bogoljuba Karića u Srbiju.

- Daj bre, do viđenja - rekao nam je predsednik Skupštine grada Jagodine na sam pomen imena Jelene Karleuše ne saslušavši pitanje do kraja, a komentar na kolumnu nije nam dala ni Svetlana Ceca Ražnatović.
Poslednji komentari
  • Ivan Patris Vreme: 27.06.2013 00:07h

    Mislite vi svi o njoj šta hoćete ali ona je jedina riba koja ima muda! I to kakva! Pa ona bre govori ono što niko od tzv. poštene inteligencije ne sme ni da sanja, a kamo li da izgovori! I to govori, smisleno, britko, jasno i glasno. Jel' vam malo?

  • wanderer Vreme: 27.06.2013 11:37h

    Kogra briga šta dotična ima da kaže? Zdali ste se mnogo, čim prdne vi to objavljujete po svim medijima i zahtevate svačiji komentar/odgovor na to, imaju ljudi pametnija posla... dajte samo jednom dnevno neku vest koja nema veze s ovom "divom", smorili ste do granice fizičkog bola.

  • Dada Vreme: 27.06.2013 11:48h

    Bravo Jeco na hrabrosti! Lupaj šamare malograđanštini i primitivizmu.

  • mm Vreme: 27.06.2013 12:10h

    Ja ne volim ljude koji nemaju komentar.

  • smesno Vreme: 27.06.2013 12:44h

    Ovi sto je podrzavaju imaju kratko pamcenje. Ne moze ona kao simbol 90-ih sada da glumi postenje. Vukla se sa krimi likovima, a sad proziva druge. Verujete osobi koja je ateista a zbog para se krstila u crkvi. Iste ste pameti..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP