Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKUNDE SU ODLUČIVALE

Drama Bekija Bekića: Policajac mi pisao kaznu dok mi se ćerka gušila!

Autor: Puls | 11.02.2014 - 10:00:00h | Komentara: 11

Krajem prošle nedelje pevač Beki Bekić (52) preživeo je pravu dramu sa svojom ćerkom Emilijom. Ona mu se javila s posla da hitno dođe po nju, jer joj nije dobro. Izbezumljeni pevač je istog trenutka seo u auto i sa Konjarnika, gde stanuje, pojurio na Novi Beograd gde radi njegova ćerka. Emiliju je stavio u auto i pojurio, ali dočekala ga je gužva na autoputu, pa je nastavio da vozi zaustavnom trakom, ali ga je ubrzo zaustavila saobraćajna policija.

Beki Bekić

Beki Bekić

- Policajac me je pitao da li znam šta sam uradio. Naravno da znam! Pogledao je isprave i rekao da ću morati kod sudije za prekršaje. Rekao sam da nema problema samo da me pusti da idem. Nisam hteo da mu objašnjavam, niti da ga ubeđujem da žurim. Bio sam nervozan kao pas, samo sam hteo da brzo završimo.
Odbrojavao sam u sebi dragocene sekunde dok se moja Emilija gušila - priča Beki drhtavim glasom.
Ipak, uspeo je da dovede ćerku do privatne ordinacije u kojoj se leči, gde je odmah dobila injekciju za otvaranje bronhija. Emilija ima alergijsku astmu i nekoliko puta je Beki nosio ćerku na rukama do lekara, jer kada joj se dogodi napad mora hitno da dobije injekciju za otvaranje disajnih puteva.
- Pored muke koja me je snašla, sutradan je u novinama osvanula priča kako sam svojim džipom "divljao po autoputu!" Niko me nije zvao da pita zašto sam "divljao". Ispadoh bahati siledžija, kao da mi nije dosta muke zbog bolesnog deteta.
Poslednji komentari
  • bellini Vreme: 11.02.2014 11:12h

    A HITNA?! Dok ti stigneš...

  • Steva Vreme: 11.02.2014 12:30h

    Naravno da nema oravdanja za prekršaj! Trebali ste pozvati hitnu pomoc posto ec znate koi je zdravstveni problem u pitanju.

  • Dani Vreme: 11.02.2014 13:19h

    Koja bre HITNA, dok njih pozoveš, pa objasniš o čemu se radi i dok oni dođu, on je već stigao gde trebe. Govorim ovo iz ličnog iskustva, brat mi je imao infarkt, i da sam ih zvala i čekala da dođu ko zna šta bi bilo sa njim, a ovako sam ga smestila u kola, sva četiri žmigavca i na sirenu i vozi. Stigla za 5 min. i pravo ga odveli u salu. Toliko o hitnoj!!!

  • Milena Vreme: 11.02.2014 13:25h

    Hitna?! Stolar isekao prste na masini, nadjem ga krvavog na krevetu, pozovem hitnu, a oni mi kazu dovezite ga kolima kod nas i cao! Zovem opet, kazem da nemam kola i da nema ko da ga preveze i onda su dosli posle 20 minuta.

  • sima Vreme: 11.02.2014 14:43h

    moj otac je imao srcani napad dok je hitna stajala pored njega. Njihov zakljucak? mnogo smo neozbiljni sto ih zovem zbog toga. 10 sati kasnije je pao u komu i preminuo. Nikada im necu zaboraviti! Nikada!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP