Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOJAVA O BOMBI

Drama na koncertu
Jelene Karleuše u Tuzli!

Autor: Ekipa Alo! | 27.05.2013 - 09:34:00h | Komentara: 1

Neposredno pred Jelenin nastup u Tuzli stigla dojava o eksplozivnoj napravi u noćnom klubu u kojem je pevala poznata srpska pevačica.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: RAS

Nastup Jelene Karleuše u jednom noćnom klubu u Tuzli kasnio je zbog dojave o bombi.


Sat pre nego što je srpska pevačica izašla na scenu, vlasnici kluba obavešteni su da je u lokalu postavljena eksplozivna naprava, pa je obaveštena i policija Tuzlanskog kantona.
- Specijalna antiteroristička jedinica ispraznila je objekat i pregledala svaki pedalj, a kako nakon skoro dvočasovne pretrage nikakva bomba nije nađena, ustanovljeno je da je dojava, kako to obično biva, lažna - otkriva sagovornik koji se zatekao na licu mesta i dodaje:
- Jelena ni po koju cenu nije želela da ostavi mnogobrojne fanove na cedilu. Ona je bila čvrsto rešena da održi nastup, pa makar i ispred kluba. Ko je izvršio dojavu, još uvek nije utvrđeno, ali se sumnja na ekipu iz jednog od tuzlanskih noćnih klubova kojem baš i ne cvetaju ruže.
JK je potvrdila ovu informaciju.
- Tačno je da je policija dobila dojavu o postavljenoj bombi. Ispraznili su ceo hotel i klub u kojem je bio veliki broj ljudi. Naravno da ništa nije nađeno i održala sam koncert bez ikakvih problema. Bosanci su moja braća i nikakva bomba ne može da pokvari odnos između mene i mojih tamošnjih fanova. Jedina bomba te večeri bila sam ja - rekla je Karleuša, koja privodi kraju pripreme za koncert na Ušću 15. juna.
Poslednji komentari
  • nurija Vreme: 27.05.2013 15:26h

    na srecu nasu nista joj se nije desilo a hejteri mogu da zale za neuspelim pokusajom da joj se nesto desi sta znaci prava DIVA ODRZALA JE NASTUP TO MOZE DA SE NAZOVE POSTOVANJE SVOJE ARMIJE POZZ ZA JECU KRALJICU NAJBOLJA JE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP