Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FATALNA LJUBAV

Dunja Ilić ponovo poklekla pred porocima zbog ljubavnog kraha

Autor: Pulsonline | 29.07.2014 - 14:30:00h | Komentara: 2

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić vratila se starim porocima. Kako „Pulsonline“ saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je ponovo počela da pravi skandale i to zbog ljubavnog kraha koji je doživela.

Dunja Ilić

Dunja Ilić | Foto: Screenshot "Youtube"

–Dunja je do skora bila u vezi sa jednim sarajevsim žestokim momkom kome su inicijali E.B. Veza je bila burna, ali se ona jako zaljubila i totalno je promenila svoje ponašanje nabolje. Odrekla se mnogih poroka sa kojima je bila dovođena u vezu u ranijem periodu. Sve se promenilo kad je saznala da je njen dečko oženjen što ju je potpuno slomilo.

Dunja Ilić ovako promoviše nov album / Foto: Twitter

Dunja Ilić / Foto: Tviter

 

Od tada se ne trezni i po kafanama po južnoj Srbiji stalno pravi incidente i tuče se. Čak je istetovirala njegove inicijale. Nadam se da ovo neće trajati dugo jer nikada nije išla ovako daleko i da je to njena privremena faza - kaže izvor "Pulsonline" i dodaje da je Dunja je i ranije pre ove veze imala tešku ljubavnu priču koju je jedva prebolela.

Više pročitajte na Pulsonline.

Poslednji komentari
  • Lina Vreme: 29.07.2014 16:10h

    Jel' to beše ona što se pre nekako hvalila kako ju je islam spasao od poroka? Zaboravila je jednu staru izreku - Rađa kakav se oždrebi, takav vuče kola dok ne crkne!

  • hromi daba Vreme: 29.07.2014 16:48h

    Nisam prorok, odavno sam u svome komentaru napisao da je apstinencija trenutan Dunjin hir ili je ludo zaljubljena. Njeno prihvatanje islama je usledilo posle toga i mnoge stvari su se izdešavale na bolje. Njena emotivna nezrelost uzrok je svih njenih problema, ljubav pre ove odvela ju je do same ivice, a sada prkosi i pravi od sebe dete. Pre možda mesec dana dala je jedan odmereni i svrhi vredan intervju na osnovu kojega sam pomislio da je otvorila neku novu stranicu svoga života, čak sam joj pružio podršku misleći da će izbaciti neku stvar koja vredi biti saslušana. Ne lezi đavole, ona je svojim poslednjim selfijem i tetovažama pokazala svoje pravo lice, daleko je ona od apstinencije, a daleko je i od muzičke scene !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP