Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PR KLUBA DEMANTOVAO PRIČU

''Dunja Ilić se tukla, al' sa svojim pratiocima. I pijana palila klub!''

Autor: Vesti | 24.04.2013 - 09:42:00h | Komentara: 3

Mediji su objavili da je pevačica Dunja Ilić pretučena u sarajevskom klubu "Jež" kada su ona i njena prijateljica, voditeljka TV OBN Adela Crnčević, pokušale da razdvoje posvađane goste. Međutim, PR kluba je demantovao ovu priču navodeći da je Dunja sa prijateljicom i pratiocima došla pijana, a da se društvo među sobom potuklo.

Dunja Ilić

Dunja Ilić | Foto: Vladimir Lukić

"Zbog neosnovanog i neopravdanog narušavanja ugleda i kredibiliteta kluba osećam obavezu i dužnost prema gostima i prijateljima našeg kluba da kažem istinu o incidentu.

Naime, pevačica Dunja Ilić i voditeljka TV OBN Adela Crnčević su te noći došle u pratnji dvojice momakau vidno pijanom stanju posle ponoći i na molbu obezbeđenja su pušteni u klub. Nedugo zatim izbila je svađa između dve spomenute osobe i njihovih pratilaca, na koju je obezbeđenje intervenisalo opomenom jer su uznemiravali ostale goste", tvrdi PR "Ježa" Rusmir Isić. Kako se dalje navodi u njegovom saopštenju, posle opomene pevačica, voditeljka i njihovi pratioci počeli su da razbijaju inventar, pale rezervacije sa stola i započeli su međusobnu tuču, pri čemu su oborili sto na susedne goste.

"U tom momentu obezbeđenje ih je dostojanstveno izvelo van objekta, posle čega su nastavili bahato da se ponašaju i vređaju osoblje i policijsku patrolu koja je u tom momentu intervenisala, na osnovu čega su i uhapšeni. Policijski izveštaj može potvrditi da su četiri osobe bile u alkoholisanom stanju kao i kamere kluba 'Jež' na čijim se snimcima vidi bauljanje i padanje 'ugledne' voditeljke Adele, što se dešava ispred objekta", navodi se u Isićevom saopštenju u kojem odgovorno tvrdi da dotične osobe nisu fizički napadnute, a kamoli brutalno pretučene.
Poslednji komentari
  • gojko Vreme: 24.04.2013 14:46h

    Sljokara! toboz sirota mala bogatasica!

  • Milos Vreme: 24.04.2013 16:23h

    Ponos LDP-a i urbanog Beograda. Moralni svetionik za nas primitivce, nacionaliste... A od nje mozemo tako mnogo stvari nauciti al mi necemo

  • hromi daba Vreme: 25.04.2013 02:38h

    Dunja Ilić je morala otići iz Beograda jer više nitko normalan nije želeo biti u njenom društvu. Sarajlije će se brzo zasititi Dunje, jer imati nju za prijatelja, ravno je suicidu. Ona je sebe svrstala u progresivni talas srpskog društva i to ne bi bilo ništa čudno da nije one ružnije strane koja potire sve ono kreativno. Uskoro će nam se Dunja vratiti kao pokajnik tražeči opet ruku spasa (sada će verovatno otići u budiste) !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP