Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ILIĆEVA SE VERILA, PA UMESTO SA VERENIKOM, PROSLAVILA SA BLONDI

Dunja Ilić slavila
veridbu u gej klubu!

Autor: A. V. - D. P. | 20.08.2013 - 07:00:00h | Komentara: 6

Umesto odlaska na rehabilitaciju, kako je najavila na svom Fejsbuk profilu, Dunja Ilić je ipak odlučila da nastavi po starom, te u subotu posetila gej klub, gde je sa starletom Nadom Đurić Blondi proslavila veridbu sa nepoznatim mladićem, a njih dve su bile veoma prisne i pred svima su razmenjivale nežnosti.

Dunja Ilić i Blondi

Početak divnog prijateljstva: Dunja Ilić i Nada Đukić Blondi

Dunja Ilić i Blondi

Zabrana

Pevačica najavila odlazak na lečenje, a onda završila u provodu

Kako za „Alo!“ priča izvor blizak pevačici, ona je u subotu izašla sa popularnom starletom i njih dve su se provodile sa prijateljima do ranih jutarnjih časova, a u jednom momentu Dunja je priznala i da se verila.

Dunja Ilić i Blondi

Umesto na rehabilitaciju - u provod: Dunja 

- Dunja definitivno nije na rehabilitaciji, bar nije bila u subotu, jer je tada došla u gej klub sa nekim drugom i pridružila se društvu u separeu u kojem je bila i Nada Đukić Blondi. One su vrlo provokativno igrale, mazile se i grlile. Poprilično su i pile, a onda je Dunja otišla, a kad se vratila, počela je da nazdravlja i rekla da se upravo verila. Međutim, nije otkrila s kim. Nakon objave da se verila, posle pola sata počela je da se ljubi sa nekim dečkom, ali to izgleda nije bio njen verenik, a o kome se radi niko nije znao - za „Alo!“ je ispričao dobro obavešteni izvor, a na fotografijama u čiji posed smo došli, jasno se vidi da su pevačica i starleta uživale.
O ovom neobičnom događaju pokušali smo da dobijemo komentar od Dunje, koja se nije javljala ne telefon niti odgovarala na poruke, dok je Blondi potvrdila priču izvora bliskog pevačici.

Dunja Ilić i Blondi

Provod u gej klubu: Dunja Ilić i Blondi

- Jeste, Dunja i ja smo bile zajedno u subotu u gej klubu. Ona je došla i sela sa mnom i mojim društvom. Super smo se provodile, onda je ona otišla i posle 20 minuta se vratila rekavši nam da se verila. Mi smo se veselili, čestitali joj, mada nam nije pokazala prsten, a njenog verenika nismo videli. Ipak, ona je bila veoma srećna i super je devojka - tvrdi Blondi za „Alo!“.

Podsećanja radi, ovom provodu prethodila je objava pevačice da će, nakon što je pijana izazvala saobraćajku, krenuti na lečenje.

Dunja Ilić i Blondi

Dunja Ilić proslavlja veridbu

- Ovim putem želim da potvrdim rehabilitaciju i izrazim veliku sramotu i kajanje zbog svega učinjenog. Najiskrenije molim medije da imaju obzira dok se ovo teško stanje, lečenje ne završi. Zahvalila bih se svim medijima koji su pristojno i objektivno izveštavali o nastalom problemu. Kako je ovo prvi stepen lečenja, neću biti prisutna na društvenim mrežama, a svi moji brojevi biće nedostupni. Ovim najavljujem povlačenje iz medija do daljeg - napisala je Dunja, koja se, istina, povukla sa društvenih mreža, ali ne i iz klubova.
Poslednji komentari
  • aca Vreme: 20.08.2013 15:21h

    Ajer ovaj blondi musko?

  • mici Vreme: 20.08.2013 16:02h

    Kakvu guzu Blondi ima znaci nije mi dobro, vajano telo za svaku pohvalu da li su silikoni ili majka priroda necu da zalazim u to ali izgleda za medalju... Odusevljen sam njenom pojavom

  • daca Vreme: 20.08.2013 16:04h

    Blondi stvarno prelepa obara sa nogu mmmm :-)

  • Dr. Mrgud Vreme: 20.08.2013 18:05h

    A, ko je Dunja Ilic?

  • Lilly Vreme: 20.08.2013 22:41h

    Blondi je sada zensko ali proslost je dosta diskutabilna, sto se da videti iz prilozenog+ komentari koje lupa sama sebi. Inace , doticna je polupismena i uvek samoj sebi lupa komentare u ovom stilu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP