Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEROVALI ILI NE

Dve Jelene Ristić udaju se u isto vreme!

Autor: Aleksandra Radojević | 09.06.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

Pevačica Jelena Ristić udaće se 14. juna za oficira Komnena Lalovića, samo nekoliko dana pre nego što će to učiniti druga Jelena Ristić, koja će sudbonsono „da“ izgovoriti slavnom teniseru Novaku Đokoviću.

Prozivke preko „tvitera“: Jelena i Novak

Uskoro staju pred oltar: Jelena i Novak | Foto: FoNet / EPA

Ukoliko ih mladoženje ne pomešaju, prva Jelena će svadbenu ceremoniju upriličii u crkvi na Bežanijskoj kosi, a svabeno veselje zakazano je u jednom novobeogardskom restoranu, dok će druga Jelena najlepši dan u svom životu obeležiti u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, kada će se ona i Nole zakleti na večnu ljubav.

Interesantno je da baš u isto vreme dve imenjakinje i prezimenjakinje staju na ludi kamen, a da su njihova venčanja mesecima tema broj jedan u srpskim medijima, budući da je pevačica otkazala svadbu zbog poplava koje su zadesila našu zemlju, dok se na slavlju druge Jelene očekuje i svetski džet-set.

Jelena Ristić i Komnen Lalović

Jelena Ristić i Komnen Lalović | Foto: Petar Marković

Pevačica Jelena Ristić, koja je javnosti poznata kao Jellena, nije skrivala oduševljenje što će se i njena imenjakinja udati skoro u isto vreme.
- Ovo leto je najlepše leto za Jelene Ristić. Iako se nismo zvanično upoznale, vezuje nas humanitarni rad, a i to što se svaka udaje za svog princa, jedna za najboljeg oficira, a druga za najboljeg tenisera. Sve čestitke od srca porodici Đoković od porodice Lalović. Nedelju dana posle svadbe igram turnir poznatih na terenima „Novak“ , pa eto prilike da im i lično čestitamo, ako tada budu u Beogradu - izjavila je Jellena za dnevni list „Alo!“.

Podsećanja radi, krajem maja, kada su našu zemlju pogodile poplave, Jellena je otkazala svoje venčanje i danonoćno pomagala evakuisanima u zgradi DIF-a.

- Komnen i ja smo se dogovorili da svadbu pomerimo za jun jer se nadamo da će se do tada stanje u zemlji koliko-toliko normalizovati. Kome je uopšte do veselja kada znamo da na hiljade ljudi vodi užasnu bitku sa vodenom stihijom - izjavila je tada Jellena.
Poslednji komentari
  • mili Vreme: 10.06.2014 08:39h

    A sta ces na sv. Stefanu da im ostavis koji dinar ili si placen da im promovises turizam ?. sto ne valja mnogo sam cuo ovakvih misljenja.

  • buki Vreme: 10.06.2014 09:57h

    Hvala Bogu da se Jelena pevaljka udaje, sirota toliko je jurila, da nadje ko ce da je ozeni i evo nasao se

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP