Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEMA OPROŠTAJA

Džej: Moja ćerka neće da se pomiri sa Adilom nikada!

Autor: Blic | 22.06.2015 - 22:30:00h | Komentara: 2

"Kako da mu oprostim?! Pa ni Ljuba Zemunac ne bi tako pretukao ženu kao što je Adil pretukao Anu."

Uskoro u rijalitiju: Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski | Foto: Zoran Ilić

- Nisu se pomirili i nikada neće. Od tog posla nema ništa. Kako da mu oprostim?! Posle carskog reza, popucali su joj konci na stomaku. Kako mogu da mu oprostim? To je moja ćerka! A njega sam gledao kao sina. Nije to smeo sebi da dozvoli nikada - kaže Džej za „Blic“ i dodaje da ga još veoma boli to kroz šta je prošla njegova ćerka.

Alkohol, kocka, dugovi, pretučena ćerka i zet siledžija - sve se našlo na putu jednom od najboljih narodnih pevača, ali izgleda da je on uspeo sve da pobedi, jer kad jednom negde zapeva, uvek ga traže da ponovo nastupa.
Džej Ramadanovski i dalje peva iako ga u životu sve sapliće. Godinu dana posle najtežeg udarca koji je dobio kada mu je pevač Adil Maksutović, dečko koga je vinuo u zvezde i njegov zet, pretukao ćerku Anu, Džej, koga smo sreli na jednom modnom događaju, drhtavim glasom, ali odlučno odgovara na govorkanja da su se Ana i Adil pomirili. Verovatno je i zbog problema sa Anom i Adilom imao veoma tešku godinu.

Pričalo se da se ponovo vratio alkoholu, da je upao u dugove, a pukom srećom je saobraćajka koju je izazvao u centru Beograda prošle godine završila bez žrtava. Sada su stvari krenule nabolje, a tome je najviše doprineo unuk Adrian.

- On je moje sve. Liči na mene, opasan je. Sad je počeo i da peva. Preko telefona mi peva „na, na, na“, ima sluha i talenta. Muzikalan je na dedu. I na tatu - kaže Džej, koji je u Poreču bio specijalan gost na zabavi i gde je, kao i obično, napravio odličnu atmosferu.

U Poreč je stigao posle turneje po Americi, gde je odlično prošao, pa je čak uspeo i da vrati sve dugove koji nisu bili mali. Sada, kaže, radi punom parom.

- Bogu hvala uvek radim, posla imam i ljudi me vole - kaže Džej.

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 23.06.2015 12:27h

    Kakav si takav si Dzej,ali sebi nikad nisi dozvolio da tučeš ženu ,I to posle porođaja.To sebi može da dopusti samo dzukela I propalica kao tvoj bivši zet.Možda peva dobro ,ali je ljudski otpad I ološ

  • asa Vreme: 23.06.2015 13:57h

    dzej, tvoja tortura porodice,zene trajala je 20 godina svakodnevno, pijancenje, droga, kockanje, svaleracija zar ne mislis da je to mnogo veci greh nego obostrana tuca adila i cerke koju naravnio osudjujem, da su ziveli sami bez uticaja roditelja odnos bi bio drugaciji. najmanje imas pravo da nekoga osudjujes.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP