Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

"RANI KUČE DA TE UJEDE"

Džej odgovorio Adilu: Nek ti je na čast, sine!

Autor: Blic | 13.03.2014 - 09:10:00h | Komentara: 6

Adil ubeđuje javnost da Anu nije ni takao i da su sve to laži pijanog i drogiranog čoveka, kako naziva pevača koji je navodno u saradnji sa policajcima i novinarima sve izmislio.

Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski | Foto: Dejan Živančević

"Krivim bivše čoveka, dona Džeja Ramadanovskog, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanjima po privatnim zabavama", napisao je Adil na svom Fejsbuk profili samo dan nakon suđenja zbog nasilja prema Ani Ramadanovski, Džejevoj ćerki.
Ispada da je samo čekao da ona kaže na sudu da ga neće krivično goniti pa da ospe paljbu na njenog oca. Džej nije želeo da uzvrati zetu istom merom, ali je podsetio na onu narodnu: "Rani kuče da te ujede".
"Doživeo sam da me vređa čovek kome sam pomogao svim srcdem kao da mi je rođeni sin. Da me vređa čovek koji je pretukao moju ćerku. Nek ti je na čast, sine. Eto, to mu poručujem", rekao je Džej i dodao da je nagovarao ćerku da ga ne goni krivično, ali mu je sad žao zbog toga.
Poslednji komentari
  • Biljana Vreme: 13.03.2014 09:33h

    Svaka ti cast DZej, uvek si bio gospodin i ostao,nebitna boja koze i nacija, za razliku od ovog skota Adila i njegove majke koju poznaje ceo Kotez....vuk u ovcoj kozi, p...od coveka ,jer kad je cuo da nece biti krivicno gonjen javilo se kucence mamino...nekad sam ga obozavala a sad mi se gadi i mnogo mu je pametnije da mu mama stavi uzicu i ucuti jer Kotezani,gde i ja zivim u centru,ne podnose kucenca

  • gordana Vreme: 13.03.2014 10:21h

    E sada l,licno sam poverovala Adilu ,sada mi je licno zao Dzeja a kivna sam i ogorcena na "drugove"ne samo policajce vec uopste,jer nismo mi bas pali s Marsa.

  • Djina Vreme: 13.03.2014 11:33h

    Gospodine Maksutoviću, ako se dugo sumnjalo oko detalja navedenog dogadjaja, sada je sve jasno. Odgovor ste sami dali i javno mnjenje koje je pratilo dogadjanja oko fizičkog zlostavljanja žene sada dileme nema. U vašem odgovoru je otkrivena laž koju ste plasirali kao istinu , a ni sami niste verovali u nju. Ako je neko stvorio karijeru , sigurno je da se debelo namučio , ali nije svoje srce zatvorio pred mladim ljudima koji se bave muzikom. I njemu je neko bio podrška i neko mu je pomogao , što ističe i na taj način se zahvaljuje. A vi? Vi ste ušli u zajednički život sa njegovom kćerkom koja vam je podarila dete i slava vam udarila u glavu. Ćemu žurba? Vi ste preko noću za kratko vreme postali ''neko'' , gradska dešavanja nisu mogla da prodju bez priče sa divljenjem o Vama. A vi, poslovali ste sa ogromnim minusom bez porodice - i sami. Javno mnjenje vam nikad neće oprostiti fizičko zlosavljanje žene i infantilnu prirodu deteta koja vam je narušila karijeru....

  • milos Vreme: 13.03.2014 17:10h

    Dzeja sam ja hteo jednom da bijem kad mi je spopadao sestru koja je tada imala 15 godina, na semaforu stao covek i pita koliko kosta, nego mi je pobegao...

  • Ana Vreme: 13.03.2014 17:51h

    On je najvise primecen od strane naroda kad je gostovao na farmi tjs pevao.Izmedju ostalog ima takav glas i harizmu izmedju ostalog emocije dok peva da bi od zvezdica Granda on bio prvi tako da bi svakako uspeo i bez njega.Pa nije njega Dzej stvorio,niti njegov glas,ni emocije,ni harizmu vec dragi Bog.A to sto mu je DZej ''tast''moze samo da mu odmogne u karijeri i krene davn kao sto se i desilo u ovom slucaju.Ljudi mnogo osudjuju,odma na lomacu.Posvetite se malo sebi svojim dragim bicima i pusti te druge da zive.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP