Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAPETO

Džej: Prijatelj me je sprečio da ubijem Adila!

Autor: A. Radojević | 13.12.2013 - 19:55:00h | Komentara: 7

Kada mu je ćerka Ana javila da ju je Adil Maksutović pretukao u njihovom stanu, Džej Ramadanovski je bio van sebe, ali, kako kaže, zahvaljući prijateljima koji su ga sprečili, nije otišao da se obračuna sa sada već bivšim zetom!

 

Džej Ramadanovski

Džej Ramadanovski: Moja Ana je šmeker! | Foto: Dejan Živančević

„Alo!“ je juče našao folk pevača u jednom kafiću na Dorćolu, a on nam je najpre priznao kako nije mogao da veruje da ga Adilova mama Džemila pljuje iako oni nikakav problem do sada nisu imali.

Stanicu  napustio  ozbiljan...

Adil stanicu napustio ozbiljan... | Foto: Miloš Perić


- Ana mi je javila kad se to desilo i da su zvali policiju. Baš sam tu bio, mrdnuo nisam. Nije mi bilo svejedno u tom trenutku, ali samo bi napravili veći problem, jer ja hoću da se to stiša. Ja sam mogao tada da mu uradim svašta (pokazuje gestikulacijom pucanje iz pištolja). A onda je došao prijatelj koji je i policajac i rekao: „Nemoj da si mrdnuo odavde, policija će sve
završiti“, i ja sam ga poslušao. Da nije bilo njega, ko zna šta bi sve bilo! Moji drugovi su bili ovde i odmah su ustali i krenuli kod Adila, skočio sam i rekao: „Ne“, jer sam tada bio pribran. Nisam ja džukac. I meni je Ana rekla da nisu tada pritrčali njegov otac i brat da bi je odvalio od batina. Ja sam ponosan na svoju ćerku. On je imala tu ranu od porođaja, stvarno ne ide da je tu udara - započeo je svoju priču Džej, drhtavim glasom, a kada smo mu ispričali kako je Adilova mama Džemila pričala razne stvari o njemu, on je bio šokiran:

Ana Ramadanovski

Ana Ramadanovski | Foto: Zoran Ilić

- Meni je čudno da ona to izjavi, ona je jedna žena koju ja smatram ozbiljnom, pametnom... medicinska sestra. Vidite, šta je bilo, bilo je... O svemu ostalom odlučuje policija koja je vršila uviđaj. Ja nisam bio prisutan, kunem vam se. Jedino sam sutradan otišao sa Anom u bolnicu na pregled. Ja o Adilu ništa loše neću da kažem, što sam rekao - rekao sam, to jeste sramota i meni je žao što se tako nešto desilo. Smatram Džemilu za jednu ozbiljnu ženu, a on šta je uradio - uradio je. Mene samo čudi što je Džemila mene mešala u te priče. Ja to nisam zaslužio. A što nije poslednjih šest godina govorila za Anu da je zlo? Za njih je bolje da ćute. Najveća greška je što se Džemila, koju ja gledam kao jednu damu, zakačila za mene. To što je vređala moju ćerku je odvratno. Moja Ana je ispala šmeker, jer neće da ga tereti. A ja ću o Džemili i dalje pričati sve najlepše - ispričao je Džej Ramadanovski.
Poslednji komentari
  • Luna Vreme: 13.12.2013 20:26h

    E, dosadni ste više!!! Kao da je Ana jedina žena koju je muž pretukao. dajete im medijski prostor nepotrebno. U redu, objavili ste vest, čuli smo svi i šta sad ima da se raspreda ko je šta rekao.....

  • pop Vreme: 13.12.2013 20:49h

    strašni džeki...zbog par šamara on bi kao ubio.smešan je ko crtani film.

  • Vlaja Vreme: 13.12.2013 20:54h

    sve se bojim da mu se kad tad nece osvetiti preko svojih drugara

  • lalinea Vreme: 13.12.2013 20:57h

    Neko bi rekao , ci.....al mislim kako je Dzej u ovako groznoj , nemiloj , nikom se ne dogoodilo situaciji svakom pokazo kako se treba postaviti i reagovati. Nadam se samo da ce istrajati i da nece nasesti na provokacije bivse " prije " koja pokusava da ga isprovocira izvuce najgore iz coveka da bi rekla - eto vidite kakvi su, moj sin je divan!!! Dzeki samo nared , ne nasedaj na provokacije

  • Mima Vreme: 14.12.2013 13:27h

    Ne mogu da verujem kad žena (ovde mislim na Lunu) može onako nešto da napiše! Da je u pitanju njena ćerka, sestra, kuma, najbolja drugarica, da li bi isto reagovala, konačno, može se i sama naći u istoj situaciji. Nasilje niko ne sme i ne treba da toleriše, pa bilo to da dešava javnim ličnostima ili anonimnim osobama. Treba da reagujemo na sav glas, da se pokrenemo i svi kažemo NE nasilju nad ženama u decom. Ana ima zaštitu i oca Džeja koji je, u ovoj situaciji postupio mudro, i nije uzeo pravdu u svoje ruke. Ani želim brz opravak, a bebi i njoj dug i srećan život. P.S. Alo,novine, samo napred, pišite tačno i istinito o događajima,bez iskrivljenih i senzacionalnih tekstova.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP