Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KREĆE DALJE

Dženan Lončarević: Sve je spremno za nove hitove!

Autor: Novosti | 18.09.2013 - 18:00:00h | Komentara: 0

Nedavnim koncertom koji je pred oko 3.000 ljudi održao u Nišu, Dženan Lončarević je potvrdio status jednog od trenutno najpopularnijih pevača domaće muzičke scene.

Koncert na Letnjoj pozornici Niške tvrđave trajao je bezmalo tri sata, a pevač je pored aktuelnih, publiku podsetio i na ranije hitove koji su, poput pesme "Nikome ni reč" i dalje mnogima omiljeni.

Dženan Lončarević

Dženan Lončarević | Foto: Petar Marković

 -"Ovo mi je bio prvi veliki koncert u Nišu i to upravo na mestu koje je samo po sebi fantastično. Niška tvrđava je zaista posebna i koncert u tom ambijentu je doživljaj sam po sebi. Nišlije su sjajni domaćini i drago mi je da smo mogli da im se odužimo onako kako najbolje znamo", pesmom. Dženan kaže da je iznenađen što su karte za koncert bile rasprodate već nekoliko dana pre koncerta, što ga je publika dočekala ovacijama i nekoliko puta vraćala na bis.

-"Potrudili smo se da budemo na visini zadatka i moram, od sveg srca, da se zahvalim mom bendu, menadžeru Saletu Obradoviću i čitavoj ekipi koja nam je pomogla da koncert organizujemo i, naravno, izvedemo onako kako dolikuje.-"
Pevač je leto proveo radno, uglavnom u Crnoj Gori, gde je imao izuzetno uspešnu turneju, ali je, dodaje, uspeo i da se odmori i pripremi za sezonu koja je pred njim. -"Sve smo spojili u jedno, i rad i odmor, što nije teško kad se baviš poslom koji voliš. Važno je da smo, uz koncerte, imali vremena i da lepo "napunimo baterije", tako da smo potpuno spremni za nove poduhvate i hitove.-"
Posebno interesantno ovog leta, kaže Dženan, bilo je njegovo druženje sa Zdravkom Čolićem.
-"Jedan je Čola! Bili smo u istom društvu na večeri, i dotakli se raznih tema, od muzike do sporta. Koliko je popularan, toliko je prirodan i to je sigurno, jedan od razloga što je na vrhu već decenijama. Kada ga čovek upozna shvati zašto svi govore da su najveći uvek najjednostavniji. Uverio sam se da je tako!".-

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP