Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVIDELO MU SE

Džiboni posle beogradskog koncerta: Doći ću opet!

Autor: Blic | 27.10.2013 - 15:30:00h | Komentara: 4

Na spontanom okupljanju s prijateljima posle koncerta, Džiboni je izrazio želju da održi još jedan koncert u Beogradu, odakle se juče ujutru vratio u Hrvatsku.

Džiboni - koncert u Beogradu / Foto: Miloš Perić

Džiboni - koncert u Beogradu / Foto: Miloš Perić

Džiboni je odmah posle koncerta u Areni, pun utisaka, otišao u hotel "In". Tamo su ga u restoranu već čekali prijatelji i saradnici. Među Džibonijevim bliskim prijateljima našli su se i Goran Bregović i Tonči Huljić. Društvo je bez pompe i velike žurke, uz piće, ćaskalo o pevačevom nastupu pred 17.000 ljudi.
"Kada je došao u restoran hotela, Džiboni nije skidao osmeh s lica. Dobro raspoložen, sa svakim od prijatelja se pozdravio, svakom je posvetio pažnju. Inače, on je potpuno neočekivano nastup produžio za pola sata, ubacujući u repertoar i pesme koje nije planirao. Kaže da je osetio da to duguje publici", prenosi utiske sa poslekoncertnog okupljanja sagovornik "Blica" koji se zatekao tamo.
Koliko je koncert bio uspešan pokazuje to što pevač već planira drugi nastup u srpskoj prestonici.
"Džiboni je vrlo ozbiljan u nameri da opet nastupi u Beogradu, sa čime su se složili i njegovi saradnici. Najverovatnije će doći do realizacije ovog plana, ali tek sledeće godine jer je Džiboni narednih nekoliko meseci zauzet", otkriva izvor.

Tokom koncerta, Džiboni je u nekoliko navrata rekao publici da snima i šeruje koncert jer je muzika ono čime će on govoriti, ne krijući da je pod adrenalinom. Nastup je završio rečima:

"Hvala vam na gostoprimstvu, hvala što ste mi bili dobri domaćini, takođe, želim da zahvalim i medijima što su me godinama štitili od skandala, baveći se samo mojim radom i muzikom. Meni je na prvom mestu muzika i to da nađem ljude koji će je razumeti", rekao je Džiboni. On je ostao dosledan sebi, ne želeći da daje izjave posle koncerta, a već juče ujutru se vratio u Zagreb.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.10.2013 16:38h

    dobro dosao

  • hromi daba Vreme: 27.10.2013 18:04h

    Đibone se svidelo u "Kombank Areni" svideo mu se i broj posetilaca, nemojmo pisati po novinama šta je rekao pojedini hrvatski pevač o Srbiji i Srbima. Iako je sve rečeno, hale su pune, a i njihovi đepovi. Nemam ništa protiv njih i njihovog pevanja, ali imam protiv njihovog jezika i dvojnih morala. Neka Aca Lukas ide u "Dom sportova" u kranječevićevu (malo morgen)

  • tnt Vreme: 27.10.2013 21:45h

    nema potrebe, dao bog da nikad nisi ni dolazio

  • gavrilovic Vreme: 28.10.2013 11:52h

    Acu Lukasa mnogi ne mogu da smisle ni ovde,pa sto bi Hrvati?Gocu Trzan,takodje.Uvek se bune oni koji imaju sumnjive tiraze.Lepa Brena se ne buni sto u Srbiji pevaju Hrvati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP