Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRED NOVU GODINU

Džiboni sprema dva koncerta u Beogradu!

Autor: blic.rs | 01.10.2014 - 21:30:00h | Komentara: 0

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana "Gibonni Acoustic" 21. i 22. decembra u Sava centru.

Džiboni - koncert u Beogradu / Foto: Miloš Perić

Džiboni / Foto: Miloš Perić

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, predstaviće se ovaj put beogradskoj publici na potpuno drugačiji način u odnosu na prethodni trijumfalni koncert u ispunjenoj Kombank areni. Naime, on se odlučio za intimniju akustičarsku svirku u Sava centru.
- Kad se radi sportska dvorana, to je euforija, spektakl sa velikim razglasom i lajtom, pred 15 - 18.000 ljudi. Koncert u manjem prostoru je prisniji, dozvoljava ti da razgovaraš sa ljudima, ispričaš kako je neka pesma nastala... Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da menjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osetiš tačno šta ko želi - objašnjava Džiboni.
- Verovatno ću odsvirati i neke pesme koje u Areni nisam. Neke balade ili jako intimne pesme. Volim pevati onako kako se osećam. U velikoj dvorani atmosfera je uvek euforična i užarena, pa sama po sebi nameće pesme bržeg tempa, tako da mi je nastup u Sava centru odlična prilika za odsvirati neke pesme koje u Areni nisam - kaže Džiboni.
Ulaznice za koncerte "Gibonni Acoustic" od danas su u prodaji po cenama 1.500, 1.900, 2.300, 2.600, 3.000 na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim i Gigstix.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP