Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOSANAC SE PONAŠA KAO NIKOLA KOJO U FILMU „MI NISMO ANĐELI 2”

Džidža: Tata mi ne da da dovodim momke kući!

Autor: B. R. | 01.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Pevačica i učesnica „Farme“ Aleksandra Džidža Stojković (26) otkriva da joj otac, poznati kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, ne dozvoljava da momke dovodi kući!

Aleksandra Džidža Stojković

Aleksandra Džidža Stojković | Foto: Vesna Lalić

- I dalje živim sa roditeljima, pa mi tata Dragan ne dozvoljava da dovodim momke kući, tako da će sledeći kojeg dovedem da ga upozna morati da se oženi mnome! Upoznao je samo jednog pre nekoliko godina i od tog interesantnog susreta momke ne dovodim njemu na prag - uz osmeh priča Džidža, ne želeći da otkrije detalje tog susreta tokom kojeg se Dragan očigledno ponašao suviše zaštitnički prema ćerki, kao Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli 2“.


- Dragan je malo napet kada su u pitanju moji momci, ali sve je to normalno, ipak sam ja žensko dete. Već godinu dana nemam ozbiljnu vezu, tako da sam spremna za nove emocije. Ima nekih primamljivih ponuda sa svih strana, pa ćemo videti šta će biti - otkriva pevačica.

Iako se gradom pronela priča da ju je bivši dečko tukao, zbog čega su komšije navodno zvale policiju, pevačica tvrdi da je to notorna laž!

Dragan Stojković Bosanac

Dragan Stojković Bosanac | Foto: Rajko Ristić


- Raskinula bih sa nekim ko bi vikao na mene, a kamoli da me tuče. Sa komšilukom se ne družim, tako da me ta priča ne dotiče.
Kaže da se sa bivšim cimerom sa farme Mikijem Đuričićem čula prethodno veče, ali da među njima nema ništa osim prijateljstva, iako su na seoskom imanju pokazivali emocije.

- Sinoć smo se čuli, dugo pričali i zezali se. Nema tu ništa, Miki sada ima devojku iz Rume i zaljubljen je. Neko vreme posle „Farme“ nismo bili u kontaktu i baš mi je drago što se to promenilo, pa se sada opet družimo - kaže ona.

Pored toga što priprema spot za duet sa Halidom Bešlićem za pesmu „Karta sveta“. Džidža uveliko sprema i novi singl.

- To će biti prvi put da tata Dragan nije radio pesmu, ali ju je naravno aminovao. Jedva čekam da je publika čuje jer spremam scenski nastup kakav do sada u Srbiji i Bosni nije viđen!
 
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 01.02.2014 09:35h

    У једном селу живео је младић са надимком ЏИЏА!Није мога никако да се ожени јер је владала фама да има ,,млого опасну мајку,,?Која ће,бре,лепојка да живи код такве свекрве?Још када село напакује има само да се крстиш са обе руке.На жалост поменути Џиџа је унро не дочекавши пола просечног живота и крај приче!

  • milena Vreme: 01.02.2014 10:42h

    štob reko Šoić - MOTORNA LAŽ hahahahaahahaha

  • tomi Vreme: 01.02.2014 10:46h

    Pa ti idi kod njih.Strasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP