Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRANI KOLEGINICU

Edo Maajka: Seve je za seksualnost žene napravila više nego bilo ko!

Autor: S.S. / 24 sata.hr | 20.06.2013 - 11:21:00h | Komentara: 0

Popularni reper Edo Maajka (34) gostovao je u emisiji “Nedeljni ručak” na Anteni Zagreb. Opušten i dobro raspoložen, vrlo otvoreno i bez imalo cenzure Edo je odgovarao na pitanja, o braku, roditeljstvu, svadbi, Severini i Tončiju Huljiću i životu u Tel Avivu.

Edo Maajka

Edo Maajka | Foto: Dragana Udovičić

Edo Maajka se pre nekoliko godina našao usred “sukoba” koji je, prema njegovom mišljenju, svojom pesmom “Hrvatica” izazvala Severina (41). Sada, nakon dužeg vremena Edo o tome govori vrlo pomirljivim tonom.

Edo brani Remi i Severinu

- Meni je toliko žao što je ona to napravila. Jer ja nju nisam mrzeo u svojim pesmama. Ja sam pričao o onome kad se ljudi hvale da oni je** Severinu. Time sam hteo da objasnim naš mentalitet. Ja mislim da je to s njene strane bio loše vođen PR. Tad su to tek počinjali. Ali je opet imala i muda napraviti to. Ona je zvala hrvatske repere kako bi isprovocirala sukob. Velika je priča bila iza toga, zapravo je htela da iskoristiegoizam tih drugih repera. Išla je malo na nacionalno, ali pametna je ona žena, shvatila je vrlo brzo da je to loš put. Na kraju svega imam dobro mišljenje o Severini. Ja mislim da je ona za seksualnost žene u Hrvatskoj napravila više nego bilo ko drugi. Neke bitne stvari koje bi trebale doći s demokratijom, sa slobodama, kroz njen život i njena istupanja su puno lakša i dostupnija ženskom delu publike. Ne samo ženama u Hrvatskoj već ženama na celom Balkanu. Ona je jako uticajna - rekao je reper.

Dete nije planirao, ali je sad kao otac presrećan
Mnogo bolje nego na hrvatskoj estradi, Edo Maajka se snalazi u krugu svoje porodice. Trenutno živi sa suprugom i ćerkicom u Tel Avivu, a o novoj adresi kaže:
- Tamo ima puno stvari koje te živciraju u tom društvu isto kao i u ovom društvu. Meni je ogroman minus što nisam dobar s religijama. Ja smatram stvarno da su sve religije napravljene samo radi kontrole čoveka. Mislim na hriršćanstvo, islam i judaizam. Ja mislim da je to sve jedno te isto. I to se vidi. Proučavao sam to neko vreme, svete knjige svih religija. I nisam tip koji se snalazi u religijskim državama. Taj Tel Aviv funkcioniše stvarno kao bilo koji evropski centar. Kad odeš na plažu, na primer, svi su polugoli. Nema nekog treniranja strogoće. S obzirom da sam ja tata pa često s malom posećujem parkiće, video sam dosta gej parova i puno upoznao one koji zajedno odgajaju decu. Neki ludi polariteti su tamo jer s druge strane tamo ne postoji civilni brak, nego samo verski - rekao je Edo te otvoreno govorio i o svojoj supruzi i ćerki. Priznao je da dete nisu planirali, ali da je kao otac presrećan.

“Lud sam za svojom suprugom”
- Mislim da dobiješ taj posebni neki energetski kanal u sebi kad postaneš roditelj, koji onda utiče na sve ostale energetske kanale. To je neki ventil i neki osigurač koji se uključi kad čovek dođe do nekih svojih limita. Drago mi je što sam sada postao roditelj. Što nisam to postao pre, jer bi to bilo jako loše. Imam neki stav da muškarci pre tridesete godine nisu baš za roditeljstvo. I žene isto. Trebaš proći dosta toga i raščistiti puno stvari s egom. Moja ćerka više zna naš jezik nego hebrejski jer sam ja s njom non stop, jer mi žena radi po danu. Šetamo se, kuvamo, jedemo. Bio sam na porođajui plakao sam kao pi*ka. Super je osećaj. Preporučio bih to svakom muškarcu ako može. Moja supruga je zakon. Ja sam lud za svojom suprugom. Moja supruga ima karakter dosta sličan meni. Pričljiva je osoba. Smešna je. 'Provaljuje' više nego ja. Presrećan sam s njom - istakao je Edo.

Za venčanje je planirao da iznajmi sako i farmerke
Bilo je vrlo simpatično čuti i detalje sa svadbe. Edo je, naime, planirao da iznajmi sako i farmerke za svadbi,, međutim, njegova mu je devojka putem Skajpa pokazala venčanicu, a to mu je promenilo planove.

- Ne mogu biti toliki seljo beljo. Ne može ni ona biti toliko lepša od mene - pomislio je tada reper, koji je svoj problem prepričao koleginici Nini Badrić kad ju je slučajno sreo u muzičkom studiju.

- Nikad nisam neki elegantniji komad odeće kupio. Pitao sam Ninu šta ćemo za odelo, a ona mi je rekla da ima jedan tip koji se zove Ivica. Ivica Klarić mi je na kraju radio odelo koje mogu i kasnije da koristim. Dao mi je neku super cenu. Bombona je - prepričao je Edo i dodao:

- Imali smo svadbu u arapskom restoranu u Zagrebu. Super je bila. Ja sam sve organizovao. Znaš koliko je to teško. Sve sam tu sredio dok je ona došla. Bilo je 30-ak gostiju, malo nešto familije i prijatelja. Bilo je dosta DJ-jeva, odlična muzika. Napio sam se, plesao – zaključuje reper.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP