Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PREŽIVELA PAKAO

EKSKLUZIVNO: Oteti Stojini unuci?!

Autor: M. Dudvarski - B. Radulović | 16.03.2014 - 19:00:00h | Komentara: 3

Najmlađa baka na estradi, folk pevačica Stojanka Novaković Stoja (42), nedavno je preživela pakao zbog lažne otmice unuka, devetogodišnje Milice i sedmogodišnjeg Filipa! Kako saznaje „Alo!“, pevačicina snaja Marina prijavila je policiji otmicu svoje dece nakon što je dobila anonimnu poruku u kojoj kidnaperi od nje traže otkup, a odmah zatim je svekrvi Stoji javila da su joj nestali naslednici iz stana na Zvezdari. Na kraju se, srećom, ispostavilo da je poruku poslala pevačicina unuka iz revolta što često mora da čuva mlađeg brata!

Pevačica ne  krije sreću što  se porodična  drama završila  na neuobičajen  način

Pevačica ne krije sreću što se porodična drama završila na neuobičajen način | Foto: Jelena Vučetić

 - Nakon što je pozvala policiju, Stojina snaja je histerišući rekla svekrvi da je dobila poruku sa anonimnog broja, u kojoj je bilo napisano da su deca na sigurnom i da će ih uskoro videti ukoliko se dogovore o uslovima! Njih dve su čak posumnjale da otmica ima veze sa Stojinim sinom, koji ima dosije u policiji i koji je trenutno u inostrastvu - kaže naš izvor i dodaje da se porodična drama ubrzo završila, i to na neočekivan način.

- U stan Stojine snaje posle izvesnog vremena iznenada su ušli pevačicini unuci! Na kraju se ispostavilo da je starija unuka poslala majci poruku jer je na taj način htela da izrazi revolt, budući da stalno čuva mlađeg brata!
 
Kada smo ovim povodom pozvali Stoju, pevačica nam je ispričala svoju verziju ovog događaja.
- Moja snaja i ja mnogo smo se uplašile jer unuci nikada nigde nisu otišli sami, a da se pre toga nisu javili ili tražili od nas dozvolu za to. Panika je nastala kada su komšije pozvale Marinu i rekle joj da deca nisu kod kuće, što je nju u tom trenutku potpuno paralisalo. Ona je pozvala policiju jer se Milica nije javljala na mobilni telefon i usplahireno je ispričala sve što su od nje zahtevali. Međutim, posle jednog sata, Milica i Filip su utrčali u kuću potpuno zbunjeni što se digla panika zbog njihovog nestanka. Rekli su da ih je mamilo lepo vreme napolju i da su sa društvom otišli u obližnji parkić. Hvala bogu, sve se dobro završilo - kaže Stoja.
Ona kaže da je njen sin Milan u tom trenutku bio u Australiji, gde radi kod rođaka, i da očekuje da će se za dva meseca vratiti u Srbiju.

Najmlađa baka na estradi

Stoja je ubedljivo najmlađa baka na srpskoj estradi, ova pevačica je dobila unuku u 34. godini! Stojin sin Milan je u 17. godini dobio ćerku Milicu, a isto toliko godina je imala i pevačica kada ga je rodila. Folkerka je danas dvostruka baka, jer ima i unuka Filipa, ali priznaje da joj je neostvarena želja da i sama još jednom postane majka. 
- Moja jedina neostvarena želja jeste da dobijem još jedno dete, da rodim jednu devojčicu - rekla je Stoja nedavno.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • sumadinka Vreme: 17.03.2014 08:27h

    Ako je ovo tačno onda bi neko trebao da se pozabavi sa ovim: deca su znači često sama, gde je mama i nije dzabe ovo dete diglo glasić svoj, jel je prinudjena tako mala da čuva brata, zar baka Stoja nema para da plati dadilju...

  • rada Vreme: 17.03.2014 13:53h

    dobra fora da bi se najzad o njoj nesto pisalo u novinama sramota.62455455399

  • cica Vreme: 17.03.2014 18:09h

    Zar ovaj tekst zasluzuje ovakav naslov?C...c...c... Oni ocigledno imaju ozbiljan problem u porodici, a vi napravili od toga vest za "naslovnu stranu"!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP