Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TAJNI SUSRET

EKSKLUZIVNO: Šaban i Cuca opet zajedno!

Autor: S. Arsić - I. Gajić | 08.10.2014 - 21:00:00h | Komentara: 10

Šaban Šaulić (63) i Ivona Negovanović Cuca (23) ponovo su zajedno! Nakon silnih demantija od strane porodice Šaulić, negiranja priče da među njima ima bilo šta osim poznanstva, ljubavnici su se pre nekoliko dana našli u Inđiji. Naime, pevač i Cuca su zajedno bili u jednom šoping centru, gde je pevač mlađanoj devojci kupio pregršt poklona, a potom je odveo u obližnji hotel.

Uvek odsedaju u hotelu koji je blizu centra jer misle da ih tamo niko neće pronaći: Cuca i Šaban

Uvek odsedaju u hotelu koji je blizu centra jer misle da ih tamo niko neće pronaći: Cuca i Šaban

- Cucu i Šabana smo nekoliko puta videli već ovde u Inđiji. Uvek odsedaju u jednom hotelu koji je blizu centra, jer su sigurni da ih odatle niko neće odati, ili izneti bilo kakvu informaciju o njima i njihovom kretanju, ali su se prevarili. Znaju ponekad i da sednu u baštu nekog od obližnjih kafića, gde provedu i po nekoliko sati u razgovoru i piću. Samo jednom se desilo da je Šaban morao da ustane od stola i skloni se po strani kad ga je neko zvao telefonom. Verovatno je to bila Goca. Svi su ovde komentarisali njihovo ponašanje. Ipak je on poznat i svi znamo da ima ženu i odraslu decu, pa nas je baš iznenadilo njegovo opušteno ponašanje sa ljubavnicom. Pre neki dan su bili i u nekom šopingu. Tad se kao malo zakumuflirao i stavio je na glavu crni kačket, ali opet, nije mu uspelo. Prilaze mu ljudi, pozdrave ga, komentarišu sa njim žiriranje u „Zvezdama Granda“, a Cuca tad spusti glavu i smeška se. Njoj je lepo, baš je briga za sve, važno joj je da Šaban bude pored nje, a ne žene, ali kada Goca bude saznala, neće biti dobro. Šaban svakako i strahuje da ona ne sazna da se opet viđa sa mladom pevačicom, jer joj je obećao da je na tu priču stavio tačku - rekao nam je dobro obavešten izvor.

Podsećanja radi, još pre nekoliko meseci se pojavila informacija da su kralj narodne muzike i prošlogodišnja učesnica u takmičenju za „Zvezde Granda“ u ljubanoj romansi. Prvo je pevač sve to demantovao, da bi se potom i Cuca, ali i njena majka oglasile tim povodom. Zatim je usledio njihov zajednički paparaco, ali i ponovno Šabanovo negiranje da se bilo šta dešava među njima.
U međuvremenu je Goca odlučila suprugu da da još jednu šansu, dok je Ivona u međuvremenu našla novog dečka, idejnog tvorca jedne muzičke emisije. Ipak, očigledno da on nije znao kako da je zadrži, a Šabanu nije pošlo za rukom da mladoj pevačici ne odoli, pa su se opet spojili. Do zaključenja ovog broja Cuca, Šaban i Goca se nisu javljali kako bi smo od njih dobili komentar.


Ilda i Mihajlo se naljutili na oca zbog preljube!

Kao i svake godine, Šaban Šaulić je nedavno proslavio svoj rođendan, a na žurki su izostali Ilda i Mihajlo. Navodno, pevač se sve vreme pravdao gostima da su ćerka i sin na putu i da se nada da će uspeti da stignu do kraja veselja, ali mnogi sumnjaju u to jer bliski prijatelji porodice Šaulić tvrde da su Ilda i Mahajlo veoma ljuti na oca zbog cele afere sa Cucom.
Poslednji komentari
  • cenioga Vreme: 08.10.2014 22:24h

    Matora drtino, pa zamisli svoju sestru od 63 g sa momkom od 23.g. koristiš popularnost, unuka može da ti bude. Ona mozak drži medju nogama, a ti?To ni u životinjskom svetu retko imaš.Sve si mogao završiti jeftinije kod neke lepe prostitutke, i da budeš "muško" sa svojom porodicom. Zapamti porodica je zakon a to najbolje opisuju Američki zakoni kad je izbor za guvernere ili predsednike u pitanju.

  • Sandra Vreme: 09.10.2014 00:49h

    Dakle,Cuca je zakon ! So be it !

  • Grom Vreme: 09.10.2014 01:15h

    Ostavi se ti amerike i guvernala i sera.ora...Ko si ti da govoris coveku bilo sta.Svako ima svoju slobodu i moze sa njom da radi sta mu je volja. Covek hoce,zeli,moze...Ona isto.I sta. Trebao je tebe da poslusa pa da nadje neku babu od 70 g.??? I ko kaze da je neodgovoran za porodicu???

  • SABANOV DRUG Vreme: 09.10.2014 01:18h

    SABAN VISE OD PESME VOLI ZENE I TO JE UVEK TAKO I BILO,ZBOH SVALERACIJE GA JE GORDANA OSTAVILA,ALI SADA JE NAVIKLA A I OGROMAN NOVAC DONOSI SA TEZGI OD KOGA ONA KUPUJE NEKRETNINE,A OVA MALA MU JE MOZAK ZAVRTELA MORA DA IMA NESTO U NJOJ CIM KRALJ NE ZNA GDE JE LEVO

  • Bravo kralju Vreme: 09.10.2014 06:54h

    Ma ne obracajte paznju na okruzenje i price uzivajte samo. Vas zivot Vase pravo da budete sa kim zelite. Vi birate to je najvaznije !!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP