Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE ŠIJA NEGO VRAT

Ela Dvornik: Ja nisam žrtva, samo sam prenela svoje iskustvo

Autor: Blic | 17.08.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Objava Ele Dvornik na društvenoj mreži Fejsbuk dala je uvid u ono što je proživljavala u detinjstvu, a osetila je potrebu da otvori dušu pred svim svojim fanovima. kasnije je napisala da to nije bila ispovest, i da je ne gledaju kao žrtvu, jer to ne želi.

Ela Dvornik

Ela Dvornik | Foto: Instagram

Budući da je većina medija u regionu prenela njenu priču, Ela Dvornik je odlučila da napiše još jedan status kojim bi objasnila zašto je uopšte i osetila potrebu da otvori dušu pred svojim fanovima.

 - Prvo htjela bi se svima zahvaliti na podrsci i divnim komentarima i sto ste svojim pisanjem inspirirali jedni druge. Neki mediji su ovo prikazali kao "ispovijest" ,al ovo nije bila ispovijest da se mene prikaze kao zrtvu, jer su svi ljudi u ovoj prici zrtve. Ovo je samo bio primjer mog iskustva, a napisala sam to jer mi u inbox dolaze poruke mladih cura i deckiju, koji se zele ubit, koji se samoozljeduju i izgladnjuju zbog drugih... i napisala sam ovo samo da pokazem svima da ono sto prozivljavate danas nece zauvijek trajati i da nekad ono "dobro" postane "lose" i obrnuto. Svima jos jednom od srca hvala sto ste to toliko pozitivno primili, sto ste podijelili s drugima i sto ste jedni drugima pisali. Nekome ste uljepsali dan ,a mozda im cak i pomogli da sami sebe sebi (zbunj) uljepsaju. Kome nisam odgovorila jos na poruku budem kroz dan. Najbolji ste i ostanite takvi i cinite druge boljima. Dum spiro, spero. - napisala je Ela.

Ela Dvornik

Ela Dvornik | Foto: Fejsbuk

Ela Dvornik

Ela Dvornik | Foto: Fejsbuk

Naime, ona je u prvoj poruci napisala poduži status o tome kako je izgledala loše u očima rodtitelja svojih drugova, koji su im branili da se druže sa njom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP