Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MATEJINA PRVA ŽENA KOMENTARIŠE NJEGOV RASKID SA MARIJOM

Emilija: Kežman baš nema sreće sa ženama!

Autor: A. Radojević | 03.09.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Nakon što je Mateja Kežman raskinuo četvorogodišnju vezu sa Marijom Perković, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona, oglasila se njegova prva žena Emilija, koja je iznenađena celom pričom. Naime, Matejina prva žena je objasnila da bivši fudbaler nema sreće sa ženama, ali da ne brine za njega jer će imati još prilika.

„Baš sam iznenađena, nisam ni  slutila da će se tako nešto dogoditi.  Ali dobro, biće još prilika za njega“,  ispričala je Emili

„Baš sam iznenađena, nisam ni slutila da će se tako nešto dogoditi. Ali dobro, biće još prilika za njega“, ispričala je Emilija | Foto: Jelena Vučetić

- Iskreno da vam kažem, ne razmišljam o njima i nisam čula da više nisu zajedno. Niko mi nije rekao da su raskinuli, kao što mi niko nije rekao ni kada su uplovili u vezu. Ja sam ovih dana zauzeta oko dece koja su pošla u školu, pa nisam ni imala vremena da čujem šta se dešava. Razmenila sam sa Matejom nekoliko poruka, on je sada u Crnoj Gori, a nije mi pomogao ništa oko dece koja su krenula u školu, zvao je da pita za njih, ali ništa više - kaže za „Alo!“ Emilija, koja je nije mogla da veruje da Mateja i Marija više nisu zajedno.

Sada je singl: Mateja Kežman

Sada je singl: Mateja Kežman | Foto: Jelena Vučetić

 
- Ne znam šta da vam kažem u vezi sa njih dvoje. Žao mi je deteta koje su zajedno dobili, a koje će odrastati sa jednim roditeljem. Mada, možda se oni i pomire, nikad se ne zna. Nikada nisam razmišljala o njima, tu devojku sam samo jednom videla. Baš sam iznenađena, nisam ni slutila da će se tako nešto dogoditi, ali Mateja baš nema sreće sa ženama. Ali dobro, biće još prilika za njega, a možda će mi Mateja reći da više nisu zajedno kad se sledeći put čujemo - izjavila je Emilija, a zatim dodala da je iscrpljena zbog toga što su njena i Matejina deca, Lazar, Aleksandra i Jakov, krenuli u novu školu.

- Ja sam, pravo dam vam kažem, isprpljena. Deca su promenila školu i sada idu u novu. Bila su pod stresom kako će im biti, kako će ih prihvatiti drugari, pa tu je novi direktor, novi nastavnici, sve to utiče na njih. Bilo je baš stresno za sve nas, ali to je moj život i moja obaveza i ja se nosim sa tim - završava bivša Kežmanova supruga.

Podsećanja radi, Emilija i Kežman su 2012. godine javno priznali da već dve godine ne žive zajedno i da je njihov brak u krizi, što je kasnije i potvrđeno podnošenjem zahteva za razvod braka. Nakon što se razišao sa Emilijom, Mateja je uplovio u ljubavnu vezu sa Marijom Perković, koja je ostala u drugom stanju, a pre godinu dana na svet je donela malog Filimona. Međutim, pre mesec dana Mateja je ostavio i Mariju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP