Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LUKIJAN, ĆATO I ALEKSA UŽIVAJU U DOMU NA DEDINJU

Emina iznajmila vilu za svoju grupu

Autor: B. R. | 02.02.2014 - 07:30:00h | Komentara: 0

Učesnicima muzičkog takmičenja „Iks faktor“ Lukijanu Ivanoviću, Aleksi Peroviću i Haris Ćatu upala je kašika u med kada su za mentora dobili pevačicu Eminu Jahović. Ona je za njih trojicu iznajmila vilu na Dedinju, u kojoj će boraviti do kraja takmičenja. Za razliku od ostalih takmičara, koji su smešteni u različitim hostelima, njih trojica uživaju u komforu glamurozne vile, u kojoj im je obezbeđena i hrana.

Sve za svoje pulene:  Emina  Jahović

Sve za svoje pulene: Emina Jahović

- Kada se odlučila na ovakav potez, Emina im je obrazložila zašto je to uradila: „Šta god da se desi i kako god da se plasirate, želim da ova tri meseca živite kao prave zvezde.“ Ova odluka je oduševila momke, koji su je izljubili i zahvalili se što ih je u prethodnom periodu ugostila i u Istanbulu. Emina ne žali novac kada su njeni učenici u pitanju, vrlo često ih obraduje i poklonom - kaže naš izvor blizak produkciji.


Emina se trudi da momcima često organizuje i izlaske u restoran ili im priredi iznenađenje u kući. Njima su već nekoliko puta gosti bili Eminin brat i prijatelji, među kojima su Jelena Tomašević i Leontina Vukomanović, koji im, između ostalog, daju savete u vezi s muzikom.

Srećnici: Lukijan, Ćato i Aleksa

Srećnici: Lukijan, Ćato i Aleksa

- Na Harisa je posebno slaba jer je najmlađi i veoma se trudi da mu nadosmesti porodicu koja mu nedostaje. Vodila ga je čak i kod doktora kada je polomio prst na nozi i sve vreme brine o njemu. Vikendom Emina odlazi svojoj porodici u Tursku i tada momci imaju svu slobodu u vili. Svaki ima posebnu sobu, koju s vremena na vreme sređuju spremačice. Ovakav komfor im omogućava da ih, ukoliko izraze želju, poseti i neko od članova porodice jer Emina smatra da je će tako dati sve od sebe - dodaje naš sagovornik.


Ono što je javnost već mogla da primeti jeste i to da se pevačica trudi da maksimalno marketinški podrži svoju grupu. Emina se svim snagama bori da se njen trio pojavi u što više emisija, dok je na mnogim naslovnicama u poslenje vreme pozirala sa Harisom, Lukijanom i Aleksom.

- Za razliku od njih, ostali takmičari su raspoređeni po različitim hostelima, čak i oni koji su ispali imaju pravo na smeštaj do završetka takmičenja. Jedino je Makedonac Danijel Kajmakoski odseo kod rođaka u Beogradu, pa im se svakodnevno pridružuje na probama - ističe naš izvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP