Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRI POZNATA PARA SAMO U JEDNOJ NEDELJI DOŽIVELA KRAJ LJUBAVI

Ena, Lola i Era
raskinuli veze!

Autor: Dragana Tripić | 06.06.2014 - 14:25:00h | Komentara: 2

Proteklu nedelju definitivno su obeležili raskidi naših poznatih ličnosti. Naime, nakon dve godine emotivnu vezu okončali su voditeljka Ena Popov i Nenad Čanak, dok je Era Ojdanić ostavio devojku Danijelu, sa kojom je čak planirao svadbu. Fudbaler turskog Genčlerbirligija Milan Lola Smiljanić ostavio je devojku Minu Milenković zbog toga što nije dolazila kod njega u Ankaru, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora.

Raskidi

Era je shvatio da ga Dijana ne voli i da je sa njim bila samo kako bi promovisala svoju pevačku karijeru

Atraktivna voditeljka ostavila Nenada Čanka, Ojdanić posle australijske turneje prekinuo svaki kontakt sa devojkom Danijelom, a Smiljanić odlučio da stavi tačku na vezu sa Minom

- Iako su svadbena zvona bila na vidiku, po svemu sudeći od toga neće biti ništa jer je Ena nakon dve godine ostavila Nenada i time stavila tačku na njihovu emotivnu vezu. Obostrano nezadovoljstvo i voditeljkina prezauzetost poslom rezultirali su da emocije izblede i da se poznati par raziđe - kaže naš dobro obavešteni izvor.

S druge strane, sagovornik “Alo!”, dobro upućen u Ojdanićev život, kaže da je do raskida njega i Danijele došlo u Australiji.

Raskidi

Nije ga redovno posećivala u Turskoj: Lola i Mina

- Era je ostavio Danijelu Miladinović, i to po samom povratku sa australijske turneje. Nakon nekoliko pokušaja koji nisu urodili plodom, Era je shvatio o čemu se radi i jednostavno prekinuo svaki kontakt sa Danijelom jer je video da među njima, bar sa njene strane, emocije nisu ni postojale i da je sve to bilo kako bi se preko njegovog imena vinula na estradno nebo - tvrdi naš sagovornik.

Raskidi

Udaljili se jedno od drugog: Ena i Čanak

Treći par koji je obeležio proteklu nedelju kada su raskidi u pitanju su Lola Smiljanić i manekenka Mina Milenković, koja je široj javnosti postala poznata po izmišljenoj otmici. Bivši fudbaler Partizana, koji je dobio angažman u Turskoj, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da njegova tadašnja devojka Mina nije imala želju da bude pored njega u Ankari, što je dovelo do raskida. S obzirom na to da mu je smetala razdvojenost, po povratku u Beograd on je stavio tačku na njihovu desetomesečnu vezu i odmah počeo da izlazi po splavovima sa drugim devojkama.
Poslednji komentari
  • aleksandra Vreme: 06.06.2014 17:48h

    pa zar to eri nije bilo jasno..nerazumem coveka..tolike godine ima..da nezna o cemu se radi tu , pa naravno da ce da ga iskoristi za svoj uspeh na estradi..a on se jadan ponadao nesto drugo je u pitanju...

  • vladan Vreme: 07.06.2014 08:11h

    a za promenu moze da ode i u biblioteku, devojaka ima i tamo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP