Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZNENADIO JE

Era devojci za 37. rođendan poklonio kosu!

Autor: Dragana Tripić | 07.03.2014 - 21:02:00h | Komentara: 5

Po ugledu na osnivača „Plejboja“ Hjua Hefnera, koji je nedavno mlađanoj supruzi priredio nezaboravnu rođendansku žurku, folk pevač Era Ojdanić (67) obradovao je svoju dragu Dijanu Miladinović na sličan način. Folker je u jednom prestoničkom restoranu sa svojom devojkom i najmilijima proslavio njen 37. rođendan, a kao poklon atraktivna plavuša je dobila - prirodnu kosu!

Nazdravili za zdravlje i ljubav

Nazdravili za zdravlje i ljubav | Foto: Rajko Ristić

 Stari šarmer je pevao, igrao, zabavljao goste, a najviše slavljenicu, kojoj je na romantičan način uz čašu vina poklonio buket od 37 ruža i ispunio joj želju da ima dugu kosu. On je u jednom salonu platio da njegovoj izabranici urade nadogradnju, i tako joj ispunio želju da ima kosu do pola leđa. Da ljubav između njih cveta, pokazuje to što je Ojdanić poput dečaka skakutao oko Miladinovićeve, da bi je na kraju, u naletu emocija, nosio po restoranu. 

Poljubac: Era i Dijana

Poljubac: Era i Dijana | Foto: Rajko Ristić

 U kratkoj, crnoj haljinici slavljenica je ponosno pokazivala vitke noge, dok je Era sve vreme mazio po butinama. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a pored najuže rodbine, od poznatih zvanica, bio je samo Čeda Čvorak, s kojim je Era snimio duet „Plavi slon“.

Rođendanska torta

Rođendanska torta | Foto: Rajko Ristić

 Podsetimo, Era i Dijana su dugogodišnje kolege koje je sudbina, spletom okolnosti, spojila nakon 17 godina poznanstva. S obzirom na to da je Era udovac, a Dijana razvedena, oni su u ušli u emotivnu vezu početkom novembra prošle godine, a prema tvrdnjama prijatelja na pomolu je i brak. Njihovu vezu podržali su i njegova i njena porodica, tako da novopečeni par od najbližih ima punu podršku.

Snimili duet

Iako je Erina devojka Dijana snimila tri albuma, ona široj javnosti nije poznata, jer je karijeru napustila zbog udaje. Nakon razvoda nastavila je tamo gde je stala, a na Ojdanićev predlog snimili su i duet zajedno. S obzirom na to da je pevač ostao veran „Grandu“, njih dvoje će duet promovisati na njihovoj sceni, za mesec dana.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.03.2014 00:14h

    ako nam eu trazi da se era dovede u red ,od tog ispunjenja zahteva nema nista!

  • levčanin Vreme: 08.03.2014 00:21h

    lepo on njoj kosu ona ce njemu vep-rigatoramoze i čamov kaput neki talijanski.

  • boby Vreme: 08.03.2014 11:21h

    Ovako stoje stvari.S obzirom da doticna posle razvoda nije finansijski prosla kako se nadala,tu je upao "zaljubljeni Era"da popravi situaciju.Pa ne mislite valjda da je tu sa njim zbog ljubavi.To kosta i to mnogo,dok ima para bice i ljubavi.

  • gacikus Vreme: 08.03.2014 12:27h

    al ce mlada da kosi,jel planira da je na medeni mesec vodi na ,,FARMU,,

  • andjeo Vreme: 13.04.2014 20:55h

    Bas su se pronasli!On u cvetu starosti,a ona sva vestacka!Trepavice,nokti,a bogami sad ce imati i kosu.Farsa!Ona njega spasava od pedofilske proslosti,a on nju pokazuje javnosti ne bi li zaradila malo para.Cega se pametan stidi-budala se ponosi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP