Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POPULARNI PEVAČ JE PRE MESEC DANA NAŠAO NOVU DEVOJKU

Era opet šeta piletinu!

Autor: Sanja Arsić | 04.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 10

Da i te kako voli mlađe devojke od sebe, Era Ojdanić (66) pokazao je u sredu uveče u Požarevcu, gde je prošetao novu izabranicu Milenu Sandić (30) iz Beograda. Naime, pevač je u Požarevcu pevao na koncertu u čast Novice Uroševića, a tom prilikom je svoju novu devojku predstavio i kolegama.

„Kako smo oboje slobodni, odmah smo započeli vezu, a Milena je drugačija od svih prethodnih devojaka“: Era Ojdanić

„Kako smo oboje slobodni, odmah smo započeli vezu, a Milena je drugačija od svih prethodnih devojaka“: Era Ojdanić | Foto: Rajko Ristić

Kako je to slučaj sa većinom njegovih izabranica, pevač je i ovog ovoga puta bio vrlo srećan jer, kako sam kaže, u vezu ne ulazi bez emocija. Naočigled svih prisutnih, Era je grlio Milenu i razmenjivao nežnosti sa njom, što je odavalo utisak da su emocije obostrane. Kako je uvek bio otvoren za razgovor, Ojdanić je otkrio detalje upoznavanja sa novom devojkom i podelio ih sa nama.


Erina Milena pokazala gaćice!

Kako bi dokazala da voli posao kojim se njen izabranik bavi, što uključuje i fotografisanje, Erina nova izabranica pozirala je pred fotografima, ali se u jednom momentu zanela i sevnule su gaćice. Da li slučajno ili namerno, tek seksi intimno rublje nagovestilo je da Milena upravo nosi veš kakav pevač obožava.

- Milenino i moje poznanstvo datira od početka ove godine, kada sam je upoznao u svom restoranu. S obzirom na to da voli živu svirku sa prijateljima, često je dolazila kod mene na muziku. U početku smo se samo kulturno pozdravljali i ponekad razmenili koju rečenicu, sve donedavno, kada su, na obostrano zadovoljstvo, počeli da se dešavaju, i njoj i meni, neki čudni leptirići - priča bez ustezanja Era.

- Kako smo oboje slobodni, odmah smo započeli vezu, ali za razliku od prethodnih devojaka, Milena je sasvim drugačija. Poput mene je vesela i stalno se smeje i šali. Pozitivno gleda na život, što mi izuzetno prija.

Era Ojdanić

Era Ojdanić | Foto: Rajko Ristić

Za sada smo kao tinejdžeri, samo se ljubimo, ne krijemo da se volimo i da uživamo u našoj vezi. Nakon svih ovih godina, zaslužio sam da se skrasim uz dobru i veselu osobu poput nje, koja će me u svemu podržavati i pratiti kao pravi prijatelj i partner - ispričao je pevač za naš list.

Ojdanić smuvao 36 godina mlađu Milenu Sandić, koju je premijerno prošetao i predstavio kolegama na jednoj manifestaciji u Požare

Ojdanić smuvao 36 godina mlađu Milenu Sandić, koju je premijerno prošetao i predstavio kolegama na jednoj manifestaciji u Požarevcu | Foto: Rajko Ristić


Inače, kako smo bili na licu mesta, mogli smo se uveriti da su golupčići i te kako zaljubljeni, što se vidi i na fotografijama. Sudeći po onome što smo videli, Era je svoju sreću pronašao, a koliko će da traje i da li će Milena biti još jedna u nizu, ostaje da vidimo.

Era i Milena

Era i Milena | Foto: Rajko Ristić


Erina Milena pokazala gaćice!

Kako bi dokazala da voli posao kojim se njen izabranik bavi, što uključuje i fotografisanje, Erina nova izabranica pozirala je pred fotografima, ali se u jednom momentu zanela i sevnule su gaćice. Da li slučajno ili namerno, tek seksi intimno rublje nagovestilo je da Milena upravo nosi veš kakav pevač obožava.

Poslednji komentari
  • BATAKANJA Vreme: 04.09.2014 09:38h

    Opet uznemirava komšiluk ,biće tu prijatelja iskranih pomoć u kući .

  • nadji razliku Vreme: 04.09.2014 11:56h

    Deko, deko, slagala te "mala", davno je ona imala 30.

  • kordunas Vreme: 04.09.2014 14:38h

    Za takove devojke u Srbiji postoji jedan naziv kako se one zovu samo sam ja zaboravio pa molim redakciju da mi pomogne da se setim.

  • don kihot Vreme: 04.09.2014 18:01h

    KO GODINE BROJI-ISTINE SE BOJI! -------------------------------------------------- Opet Era glumata švalera, traži cure praznog revolvera! Dijana ga ispalila ladno, posle toga oseća se gadno! Sad Milena poželela para, Era plaća, okolinu vara! Ko veruje "osvajaču" Eri. toga mozak često izneveri! Era laže kad istinu kaže, i "Vijagra" nekada zakaže!

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 04.09.2014 18:16h

    Lupaš gluposti, tako i izgledaju u tridesetoj. Što se tiče Ere, da nije to što jeste ni čobanica od šesdeset pogledala ga ne bi. U svakom slučaju kada ga dobro, izmuze(Jer vidim da je čovek izgubljen) i maksimalno iskoristi - sve što joj život u ovom slučaju ERA pruža , a još i kada omane u onoj stvari, DOBIĆE ŠUT U G...ICU, vrlo brzo , kao i od one predhodne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP