Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRAŠNO!

Eri na Svetog Nikolu opljačkali kuću i ukrali harmoniku od 10.000 evra!

Autor: Kurir | 21.12.2014 - 10:30:00h | Komentara: 1

Andriji Eri Ojdaniću na slavu Sveti Nikola opljačkane su dve kuće u selu Leskovac kod Stepojevca, gde živi njegova bolesna ćerka Jasmina s dadiljom, i tom prilikom odnete su stvari u vrednosti od 15.000 evra.

Ne kuka mnogo,  zaradiće duplo:  Era Ojdanić

Era Ojdanić | Foto: Zoran Ilić

Kako Kurir saznaje, pljačkaši su upali na pevačevo imanje između 17 i 20 časova dok nikoga nije bilo i napravili opšti haos u svim prostorijama. Kad su komšije čule i primetile da nešto nije u redu, odmah su pozvale Ojdanića i objasnile mu šta se dešava, nakon čega se on za pomoć obratio policiji, koja je rano ujutro izvršila uviđaj.
- Inspektori su dolazili juče i obećali su mi da će dati sve od sebe da nađu i kazne gamad koja se usudila da mi uđe na imanje. Razbojnici su provalili u obe kuće u dvorištu i odneli mi vredne stvari za koje sam vezan - harmoniku od 140 basova koju mi je poklonila pokojna žena Ljupka i čija je vrednost 10.000 evra, i mnogo stvari koje sve zajedno sigurno koštaju pet hiljada evra. Unutra je sve rastureno, fioke su otvorene, na podu nema čega nema, vrata su obijena, ma strava i užas. Sreća u nesreći je što moja bolesna ćerka nije bila u kući, nego kod druge ćerke Milene na slavi, inače bi se svašta desilo. Jadnica bi se uplašila i doživela šok. Od sada moram da vodim računa o imanju da ponovo ne dođe do slične situacije - potvrdio je Era.
Ojdanić naglašava da je njegov kum čija se kuća nalazi preko puta njegove takođe opljačkan istog dana.
Ovo je strašno šta se dešava, ali ja neću sedeti skrštenih ruku i pronaći ću lopove, makar mi to bilo poslednje u životu. Za jedan dan obijene su tri kuće u selu i policija treba da povede računa. Angažovao sam dve žene da sve lepo pospreme, čak sam i ja pomogao koliko sam mogao - rekao je pevač za Kurir dok je naša ekipa slikala lom u sobama.

ERI TREĆI PUT OBIJENA KUĆA

Eri Ojdaniću su u aprilu prošle godine lopovi obili veliku kuću i odneli nekoliko njegovih skupih bokserica jer novac nisu mogli da nađu. Pljačka je glavni razlog zbog kojeg je pevač prekinuo učešće u rijalitiju „Farma“, kao u bolest njegove tašte. Ojdaniću su i pre četiri godine ukradene stvari iz kuće, što je takođe prijavio policiji.

Poslednji komentari
  • Aleksandar Bojic Vreme: 22.12.2014 00:07h

    Da nema zlatne dirke ta harmonika...Da je Setimio Soprani pa da covek i poveruje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP